Admitere în învățământul militar

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) ”Someș” Satu Mare recrutează candidați pentru concursurile de admitere, sesiunea 2012, în Instituțiile de învățământ ale Ministerului Administrației și Internelor. Sunt scoase la concurs un număr de 85 de locuri, după cum urmează: la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” București, Facultatea de Pompieri, 35 de locuri (ofițeri-bărbați) iar la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești, județul Prahova, 50 de locuri pentru subofițeri de pompieri și protecție civilă (bărbați).

Cei interesați pot să-și depună dosarele până pe 22 iunie, pentru înscrierea la Facultatea de Pompieri și 10 august pentru înscrierea la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Boldești.

Informații suplimentare se pot obține de la biroul de resurse umane al ISU ”Someș” Satu Mare, telefon 711212 (interior 27103, 27007) și de pe site-urile: www.isusatumare.ro, www.academiadepolitie.ro și www.scoaladepompieri.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.