Procesul Popa, Ulici, Ștrango în faza: în spatele ușilor închise

La termenul de astăzi, 12 iunie, al procesului în care sunt inculpați fostul inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare, Mariana Popa, fostul director adjunct al Direcției Generale a Finanțelor Publice, Ioan Ulici și omul de afaceri din Negrești-Oaș, Vasile Ștrango, judecătorul a dat curs solicitării avocatului Dan Șuta care a cerut ca ședința să aibă loc în spatele ușilor închise. Șuta și-a motivat cererea prin faptul că este nevoie de tragerea unor concluzii de pe urma evaluărilor întocmite de Serviciul de Probațiune și ar fi indicat ca acest lucru să se facă fără public.

Vă reamintim că la termenul din 29 mai, judecătorul de caz le-a cerut celor trei inculpați să se prezinte la Serviciul de Probațiune care le va evalua intervențiile din cursul procesului.

La începutul ședinței judecătorul Mihai Ciorcaș i-a întrebat pe inculpați dacă mai au de făcut declarații suplimentare față de cele înregistrate la dosar, însă aceștia au răspuns că nu au de oferit alte informații în legătură cu cazul în care sunt cercetați.

Un Comentariu la "Procesul Popa, Ulici, Ștrango în faza: în spatele ușilor închise"

 1. exigent   13 iunie 2012 at 12:41 pm

  Alegerile au trecut…PDL a suferit pierderi serioase…

  Nici Popa nici Ulici nu vor mai avea functii de conducere…

  Pericolul pentru USL(PSD) a trecut…

  Oamenii pot fi pusi in libertate…Vor lua si ei ceva cu suspendare…

  Asta a fost comanda…

  Strango plateste pentru ca a vrut sa-si arate muschii…

  …si cu asta e gata spectacolul…

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.