Sportivii de la Langdon Down Transilvania Satu Mare medaliaţí la Jocurile Naționale Special Olympics


O delegaţie alcătuită din cinci sportivi eligibili Special Olympics din cadrul Asociaţia Langdon Down Transilvania Satu Mare a participat la Jocurile Naționale Special Olympics România, cel mai mare eveniment sportiv din acest an destinat persoanelor cu dizabilităţi intelectuale.

La evenimentul care a avut loc pe Stadionul Municipal “Emil Alexandrescu” din Iaşi, la începutul acestei luni, au participat peste 300 de sportivi cu dizabilități intelectuale de la diverse asociații, organizații și școli speciale din 26 de județe şi din municipiul București, un total de 40 de delegații din toată țară. Aceștia au concurat la probe precum atletismul, alergare 25m / 50m şi săritură în lungime, bocce și înot.

Sportivii Asociaţiei Langdon Down Transilvania Satu Mare au cucerit la aceste întreceri 4 medalii de aur, 2 medalii de argint, 6 medalii de bronz şi 3 locuri IV. Sportivii au dat dovadă de mult curaj, de dorinţă de afirmare şi voinţă puternică în a-şi dovedi talentul şi calităţile lor sportive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.