Mini maraton pe biciclete, sâmbătă la Satu Mare


Cu prilejul lansării proiectului transfrontalier „Pe apă şi pe două roţi pe râul Someş – HUROVELO”, finanţat de Uniunea Europeană prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007-2013, Primăria municipiului Satu Mare organizează sâmbătă, 9 iunie, un mini maraton pe biciclete. Startul va avea loc la ora 10:30, pe digul Someşului cu urcare de la capătul străzii Gellert Sandor din Micro 16, iar traseul urmat, în lungime de aproximativ 2 km, va fi de-a lungul digului până la intersecţia cu podul Decebal, de unde se va coborî pe pista de karting.

În continuare, escortaţi de maşini ale Poliţiei Locale, participanţii se vor deplasa pe străzile Lucian Blaga, Baladei şi Zimbrului, de unde vor urca pe podul pod Decebal şi vor coborî pe bulevardul Transilvania până pe platoul din Piaţa “25 Octombrie”, de unde se vor deplasa în pasajul pietonal “Corneliu Coposu”.

Între orele 11:30 – 12:00 este prevăzută sosirea şi înregistrarea participanţilor pentru festivitatea de premiere, urmate de un recital susţinut de percuţionistul Cserey Csaba. După prezentarea proiectului va urma extragerea celor trei câştigători ale unor vouchere în valoare de 500 lei fiecare. Festivitatea de premiere va fi urmată de demonstraţii de aerobic şi kangoo jumps.

Un Comentariu la "Mini maraton pe biciclete, sâmbătă la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.