23 de incidente înregistrate în campania electorală


În cadrul conferinţei de presă organizate vineri, 8 iunie, prefectul Eugeniu Avram a afirmat că, în conformitate cu datele primite de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie reiese că în perioada campaniei electorale la nivelul judeţului Satu Mare au fost înregistrate 23 de incidente, din care 3 nu s-au confirmat cu ocazia verificărilor.

În 6 cazuri s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru mită electorală, la Lucăceni şi Pişcolt, falisificarea de buletine de vot, la Certeze, fals şi uz de fals privind liste cu propunerile de preşedinţi ai secţiilor de votare, la Craidorolţ, respectiv furt de materiale electorale, la Satu Mare şi Moftinu Mare. Totodată, în 4 cazuri au fost aplicate sancţiuni contravenţionale cuprinse între 200 şi 300 de lei.

2 Comentarii la "23 de incidente înregistrate în campania electorală"

 1. Mares Stefan Istvan   9 iunie 2012 at 8:05 am

  FURT de materiale electorale la SATU MARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Buletine de vot în alb au fost furate ??? De care buletine ??? Ce cantitate ???

  Deci dacă nu sunt găsite până la deschiderea urnelor , ne putem aştepta că vor fi folosite fraudulos la alegeri, şi unii le vor introduce în urne aceste buletine de vot furate şi deja ştampilate , una cu una , şi vor scoate un alt buletin la vot în alb din secţia respectivă de votare şi le vor da HOŢILOR NEIDENTIFICAŢI. Aceştia se vor ocupa cu ştampilarea şi acestor buletine şi încredinţarea lur altor votanţi, care le vor introduce in urnă , şi vor scoate din secţie un alt buletin de vot în alb, primit de ei dar scos din secţie de dumnealor nefolosite, neştampilate şi le vor preda HOŢILOR care le vor ştampila şi le vor da unui alr elector dispus să le facă jocul, adică de fapt avem de a face chiar cu un grup organizat de răufăcători care comit delicte şi infracţiuni penale! Sub nasul organelor care supraveghează alegerile noastre şi … nu constată NIMIC nelalocul său. Doar că cu 1000 de buletine furate … reciclate prin 5 mîini se pot măslui 5000 de voturi , nu ? Adică chiar la această scară ar fi ceva BĂTĂTOR LA OCHI dar NEBĂGAT DE SEAMĂ chiar de cei care ar trebui să-i demaşte ? Oare de ce ? Dar nu uitaţi concetăţenii mei, aceste pracrici ilegale se vor desfăşura în prezenţa unora dintre noi. Deci dacă suntem atenţi şi constatăm că unii ies din secţiile de votare şi sunt aşteptaţi pentru a li se lua buletinele in alb , deja aţi descoperit un pion din intregul angrenaj mafiot conceput de cei care au conceput şi făptuit şi furtul iniţial de buletine de vot! Şi dacă şi furtul şi utiliuarea buletinelor de vot va rămîne un mister, atunci nedescoperit , atunci …iaca cum ni s-a copt şi nouă săpmărenilor ca să iasă la vot nu neapărat pe cine votăm noi, corect, ci pe cine vor unii, dumnealor, hoţii şi mafioţii şi care pentru aşi atinge scopul uită că deja au făcut primul pas penal: AU FURAT UN NUMĂR DE BULETINE DE VOT ÎN ALB! Ei depinde acum şi de vigilenţa noastră şi mai ales a celora care supraveghează desfăşurarea procesului de votare, dacă identifică persoanele mituite şi angajate să facă jocul final al HOŢILOR, prin care se vrea muliplicarea numărului buletinelor de vot furate şi care să fie folosite măsluite dar, formal, corect ştampilate deci însemnănd vot valabil pentru partidul susţinut şi care a şi regizat aceste HOŢII! La satu Mare ?!? Aş fi jurat că aici aşa ceva nu se face! Dar ….când şi porcii se vor aleşi, trebuie să fim atenţi şi să nu ne mai lăsăm furaţi , nici în Sătmărel, nici în Micro 16 sau 17 şi , de fapt nicăieri!

  Răspunde
 2. pui   9 iunie 2012 at 12:08 pm

  in Terebesti se cumpara voturile intr-o veselie

  candidata la functai de primar Avorniciti Mariana din partea PDL cumpara voturile cu 100 lei pt. o pers. de la tiganii din Piscari si Terebesti.

  In seara aceasta are loc tranzactia, de mai bn. de 2 luni le da alimente doar pe baza de tabel.

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.