Sindicatele și-au reconfirmat susținerea pentru USL Satu Mare

Sindicaliștii și-au reconfirmat astăzi, 7 iunie, susținerea acordată candidaților USL la câștigarea funcțiilor de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica și cea de președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PSD Satu Mare.

La întâlnirea cu ziariștii cei doi candidați ai USL, dr. Dorel Coica și Adrian Ștef au fost însoțiți de senatorul social-democrat, Valer Marian, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Ovidiu Silaghi, președintele filialei Satu Mare a Cartel Alfa, Sorin Faur, secretarul general Vasile Dârle și reprezentanta filialei Satu Mare a Federației Educației Naționale (FEN), Adriana Marinela Sas.

”Nicio altă formațiune politică în afară de USL nu a fost interesată de problemele noastre. Nici un alt partid din Satu Mare, nu ne-a contactat. Astfel, noi considerăm că dacă vrem să avem un dialog social trebuie să votăm USL. Avem încrederea și asigurarea parlamentarilor USL că vor prelua ideile noastre și le vor duce în Parlamentul de la București. Noi sindicaliștii vom monitoriza gradul de înfăptuire a promisiunilor făcute în campania electorală dar eu am siguranța că în USL vom avea parteneri loiali cu deschidere către problemele angajaților”, a declarat Faur.
În luarea de cuvânt, Vasile Dârle a făcut un apel către sătmăreni ca pe 10 iunie, să meargă la vot și să pună ștampila pe USL deoarece aceasta este singura noastră șansă de a dezvolta acest județ.

În încheiere senatorul Valer Marian le-a mulțumit liderilor de sindicat pentru susținerea USL la alegerile locale asigurându-i că în USl vor avea parteneri de încredere care vor face tot posibilul pentru a rezolva problemele cu care aceștia se confruntă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.