Dr. Dorel Coica în mijlocul locuitorilor din cartierul Micro 15


Campania electorală a candidatului USL la Primăria oraşului Satu Mare dr. Dorel Coica, a continuat joi, 31 mai, în cartierul Micro 15, unde locuitorii din zonă s-au strâns în număr mare la scena mobilă care le-a adus pe lângă prezentarea proiectului termoizolării gratuite a blocurilor, posibilitatea deschiderii a noi locuri de muncă în oraş, asfaltarea drumurilor municipale, precum şi un concert de muzică populară.

Şi în această locaţie la punctul ”3” din contractul social al doctorului Coica pentru Primărie, locuitorii celor două cartiere au primit şi informaţiile cerute. Adică, vor intra în rând cu oraşele europene, vor avea locuinţele izolate gratuit şi evident astfel vor plăti mai puţin la întreţinere. Toate acestea sunt realizabile, pentru că doctorul Coica şi consilierii săi au susţinere 100% de la Guvernul României pentru ceea ce vor să pună în practică.

”Am venit personal să vă explic în ce constă proiectul termoizolării, pentru că vreau să mă asigur de susţinerea dumneavoastră în cel mai mic amănunt. Nu mai demult de ziua de luni, am prezentat în conferinţă de presă proiectul, iar faptul că peste 4000 de locuitori şi-au dat acordul şi mă susţin, cred că este dovada faptului că într-adevăr în Satu Mare începe să bată vântul schimbării. O schimbare pe care o duc până la capăt, adică confortul şi mulţumirea dumneavoastră vor fi lege pentru mine”, a declarat de pe scenă candidatul USL.

Asigurarea condițiilor corespunzătoare de desfacere a produselor de origine animală şi alimentare pentru producătorii individuali, adică dotarea cu galantere frigorifice, dar şi o structurare mai bună a tarabelor, a fost şi astăzi, 1 iunie, numitorul comun al cerinţelor pe care sătmărenii din Piaţa Mică i le-au adresat lui Dorel Coica, candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare.

Dorel Coica a stabilit cu comercianţii şi alte direcţii pentru asigurarea unor condiții de comerț civilizat, precum şi eliminarea intermediarilor din comerţul de piaţă. ”Au dreptate oamenii să ceară astfel de lucruri pentru că ştiu înaintea tuturor importanţa curăţeniei şi a prospeţimii produselor. Fiecare dintre noi se uită şi la calitatea produselor cumpărate. Riscăm să nu mai avem vânzători din cauza condiţiilor în care vând”, a declarat candidatul USL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.