“1 Iunie de poveste” pentru peste 1.000 de copii din Negreşti-Oaş

Peste o mie de copii, însoţiţi de bunici, părinţi, educatoare şi profesoare, au participat vineri la acţiunea de 1 Iunie organizată în parcul central din faţa Muzeului din Negreşti Oaş de USL, candidatul USL la Primăria Oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca şi Casa de Cultură. Copiii au primit îngheţată, bomboane, baloane, vată pe băţ şi au avut ocazia să-şi picteze feţele şi să-şi facă poze la minut cu candidatul USL la Primăria Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca. Fiecare copil a purtat pe piept un autocolant cu mesajele: „O susţin pe Aurelia Fedorca primar” şi „Îmi place Aurelia Fedorca”.

Foarte mulţi copii au venit din parcul din zona Obeliscului în parcul din faţa Muzeului, fiind atraşi de numeroasele surprize, programul foarte variat şi de posibilitatea de a desena pe asfalt. De asemenea, copiii au fost deosebit de impresionaţi de întâlnirea cu clovnii şi cu personaje din benzile de desene animate. Candidatul USL la Primăria Negreşti Oaş a însufleţit atmosfera, fiind în permanenţă în mijlocul copiilor, dansând, cântând, fotografiindu-se şi stând de vorbă cu aceştia.

Candidatul USL la Primăria Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, a declarat că, împreună cu candidaţii USL la Consiliul Local, a dorit să ofere clipe de neuitat atât copiilor, cât şi părinţilor, bunicilor şi cadrelor didactice care i-au însoţit. „Am ţinut să organizăm un eveniment special cu ocazia Zilei Copilului, în calitate de candidat al USL la Primăria Negreşti Oaş, împreună cu candidaţii USL la Consiliul Local. Am dorit ca cei mici să se simtă extrem de bine, să aibă parte de numeroase surprize, precum picturi pe feţe, spectacole, animaţie cu personaje din benzile de desene animate. Am dorit să oferim o zi de neuitat copiilor, părinţilor, bunicilor şi cadrelor didactice, cărora le mulţumim că au răspuns în număr atât de mare. Promitem că vom continua să organizăm astfel de acţiuni şi după data de 10 iunie, la fel cum vom continua şi cu campania de ecologizare „Let s do it!”. Toată lumea, de la copii la bunici, s-a simţit extraordinar. Îi invităm pe părinţi şi pe bunici să ne susţină în data de 10 iunie, votând Aurelia Fedorca la Primăria Negreşti Oaş, Adrian Ştef la preşedinţia Consiliului Judeţean, respectiv listele de candidaţi USL la Consiliul Local Negreşti Oaş şi la Consiliul Judeţean Satu Mare”, a declarat candidatul USL la Primăria Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.

Acţiunea a început în jurul orei 09.00 şi a continuat cu succes până în jurul orei 13.00, când ploaia i-a obligat pe cei aproximativ 800 de copii, părinţi şi cadre didactice aflaţi prezenţi la acea oră în parcul din faţa Muzeului Orăşenesc să se retragă către casele lor. Aproximativ 50 de copii s-au deplasat la sediul USL din centrul oraşului, unde s-au jucat cu clovnii, cu ursitoarele şi au primit baloane în diverse forme.

Peste 600 de negreşteni şi-au făcut analizele gratuit

În paralel cu această acţiune de Ziua Copilului, USL Negreşti-Oaş a organizat, cu sprijinul candidatului USL la Primăria municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, acţiunea „USL are grijă de sănătatea ta”. La cortul amplasat în faţa Pieţei de alimente din centrul oraşului, peste 600 de negreşteni şi-au măsurat gratuit tensiunea şi glicemia. Acţiunea „USL are grijă de sănătatea ta” a fost organizată pentru a doua oară în oraşul Negreşti Oaş, ambele acţiuni fiind încununate de succes. Locuitorii au fost foarte receptivi, declarându-se mulţumiţi de această iniţiativă a USL Negreşti-Oaş şi a candidatului Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.