Tânăr de 21 de ani reținut pentru furt de polițiștii sătmăreni

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore în Arestul Inspectoratului, fiind suspectat de comiterea a cinci infracțiuni de furt.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au efectuat cercetări în cauzele având drept obiect comiterea acestor infracțiuni de furt, sesizate Poliției în perioada 18 – 30 mai, reușind identificarea suspectului, Ionuț A., din localitatea Lipău. Din probele administrate în cauză a rezultat faptul că tânărul comitea infracțiunile pe timp de zi, furând de la gâtul femeilor bijuteriile din aur (lănțișoare și medalioane) după care părăsea în fugă locația, fără a exercita agresiuni asupra părților vătămate.

Bărbatul își alegea victimele din rândul femeilor cu vârsta de peste 50 de ani, mizând pe faptul că nu va putea fi urmărit și prins imediat după comiterea furturilor.

Suspectul a mai sustras și un portofel din mâna unei femei, aflate pe stradă, în zona Pieței Someș din municipiu, reușind și la acel moment să-și asigure scăparea.

În cursul zilei de miercuri, 30 mai, bărbatul a fost depistat de polițiști și încarcerat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.