Dr. Dorel Coica ascultă problemele sătmărenilor

Candidatul USL, dr. Dorel Coica a continuat şi marţi (29 mai) seară caravana de informare a cetăţenilor municipiului cu privire la proiectele prezente în contractul social, proiecte care dacă nu vor fi îndeplinite, doctorul candidat acceptă să fie demis din funcţia de primar.

Dr. Dorel Coica le-a explicat celor prezenţi oferta cu privire la construcţia unui număr de 1.000 de locuinţe de locuinţe sociale, realizate direct de către Primărie în parteneriat public-privat la costuri de producţie. Cu platforma electorală în mână, candidatul s-a ocupat ca fiecare dintre cei prezenţi în Parcul UFO, din cartierul Micro 17 să înţeleagă c[ astfel de proiecte sunt viabile şi au girul Guvernului României şi susţinerea vizibilă a premierului Victor Ponta.

Aceeaşi temă a locuinţelor s-a discutat în plină stradă, astăzi (30 mai) dimineaţă, în Piaţa de alimente numărul 1, unde mai interesantă pentru pensionari şi cei prezenţi a fost problema locuinţelor modulare pentru persoanele cu venituri mici. ”Locuinţele vor fi de o cameră, două camere şi trei camere, bucătărie şi baie, adică un confort minim necesar oricui în secolul XXI. Locatarii acestor unităţi locative vor fi persoane cu situaţii financiare foarte dificile, care vor face dovada că solicitarea lor este întemeiată”.

Astăzi caravana de informare va continua în cartierul Micro 14, unde se vor dezbate şi alte proiecte din oferta electorală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.