“Fără fumuri” – marş antifumat, joi la Satu Mare

Un marş antifumat va fi organizat joi, 31 mai, la Satu Mare cu ocazia Zilei Internaționale Fără Tutun. Acţiunea este organizată de Asociația „Sănătate și Educație” şi va porni la ora 13:00 de pe platoul din faţa Muzeului Judeţean.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Primărie, Consiliul Județean, Centrul de Prevenire Educare și Consiliere Antidrog Satu Mare și Direcția de Sănătate Publică Satu Mare.

Peste 400 de elevi din 12 școli și licee din municipiu s-au înscris pentru a participa la acest marș, cu pancarte cu sloganuri antifumat și costumații creative. Proiectul include și un concurs de caricaturi pe tema „Lupta tinerilor cu fumatul”.
Traseul marșului: se pornește din fața Muzeului Județean, se continuă pe bulevardul I.C. Brătianu, Piața Libertății și pasajul Corneliu Coposu. Pe parcursul marșului elevii vor distribui fluturași cu mesaje antifumat. Polițiștii rutieri vor escorta participanții la marș și vor dirija circulația, iar jandarmii vor asigura paza și ordinea publică.

2 Comentarii la "“Fără fumuri” – marş antifumat, joi la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.