Aurelia Fedorca îşi propune să reabiliteze termic blocurile din Negreşti-Oaş

Candidatul USL la Primăria oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, s-a întâlnit marţi seara cu negreştenii din Cartierul Baltă, promiţându-le acestora că după ce va ajunge la Primărie va întocmi un proiect privind reabilitarea termică a blocurilor, din fonduri europene şi fonduri guvernamentale.

Însoţită de caravana USL, de candidaţi la Consiliul Local Negreşti-Oaş şi de aproximativ 60 de tineri şi nu numai, Aurelia Fedorca s-a întâlnit în cartier cu mai multe grupuri de cetăţeni. Negreştenii au întâmpinat-o pe Aurelia Fedorca cu buchete de trandafiri roşii şi i-au cerut să vină la Primărie ca să le rezolve problemele.

Cea mai mare problemă reclamată de cetăţeni în zonă este canalizarea şi apa, străzile din cartier fiind deja modernizate. Aurelia Fedorca le-a spus cetăţenilor că reţelele de apă şi canalizare vor fi reabilitate în cadrul programului Apaserv până în 2014 cel târziu, găsind totodată soluţii şi la o altă problemă, a lemnăriilor din curţile blocurilor. “După ce implementăm programul Apaserv, vom curăţa beciurile şi va putea avea fiecare o boxă unde să-şi depoziteze lemnele, pentru ca în curţi să putem face locuri de joacă pentru copii şi locuri de recreere pentru tineri şi vârstnici”, a spus Aurelia Fedorca, care a fost aplaudată de negreştenii prezenţi. Candidatul USL a precizat că tot în Cartierul Baltă, în locul în care acum se află clădirea unei foste centrale termice va fi construit un centru de afaceri din fonduri europene, unde vor fi create cel puţin 20 de locuri de muncă, proiectul fiind deja licitat.

Aurelia Fedorca le-a mai spus cetăţenilor că printre priorităţile sale se numără şi reabilitarea termică a blocurilor din cartiere, din fonduri europene şi guvernamentale. Negreştenii au fost încântaţi de idee, cerându-i să cuprindă în proiect toate blocurile.

Aurelia Fedorca a intrat şi într-o frizerie, unde clientul aflat pe scaun a asigurat-o că va obţine 80% din voturi la alegeri. ”Eu nu pot vota pentru că nu mă lasă religia, dar aud ce zice lumea şi văd cine candidează. Sigur câştigaţi cu cel puţin 80%. Vă doresc succes!”, i-a spus bărbatul Aureliei Fedorca. Un alt bărbat a întâmpinat caravana USL la marginea cartierului, spunând că a venit acasă din Spania de Rusalii, dar că rămâne până după alegeri cu toată familia ca să o poată vota pe Aurelia Fedorca.

Un Comentariu la "Aurelia Fedorca îşi propune să reabiliteze termic blocurile din Negreşti-Oaş"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.