PRM – amendă de 1.000 lei pentru abţibilduri electorale


Sâmbătă, 26 mai, pe raza municipiului a fost depistat un grup de tineri care împrăştiau şi lipeau pe domeniul public şi privat abţibilduri electorale. Abţibildurile au fost împrăştiate la intrarea în Primărie din Piaţa 25 Octombrie, şi au fost lipite atât pe uşile instituţiilor publice cât şi pe statuile Dr. Vasile Lucaciu şi Corneliu Coposu, pe plăcuţele inscripţionate cu numele oamenilor de cultură din pasajul pietonal Corneliu Coposu, pe vitrinele magazinelor din zona centrală, panourile luminoase de reclamă, pe mobilierul urban din parcul Libertăţii şi pe semnele de circulaţie, fără să ţină cont că este domeniul public sau privat. Prin lipirea abţibildurilor s-a mers până la profanarea statuilor din oraş, în felul acesta fiind încălcate flagrand prevederile Legii nr.67 din 2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, ale Legii nr.61 din 1991 – pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, respectiv a prevederilor HCL nr.33 din 2010.

Grupul de tineri a fost identificat de jandarmii şi poliţiştii locali ca acţionând în numele Partidului România Mare. Şefului de campanie al acestui partid i s-a aplicat o amendă contravenţională de 1000 lei. Totodată, Primăria Satu Mare şi firma de reclame care deţine panourile deteriorate vor acţiona în instanţă orice faptă care încalcă prevederile legale.

7 Comentarii la "PRM – amendă de 1.000 lei pentru abţibilduri electorale"

 1. Vasile   29 mai 2012 at 6:38 am

  Pe stickere este mentionat "reLOVEution pentru Satu Mare" si nu au nici un continut electoral. Nu mai dezinformati opinia publica. E capat de lume ca au lipit niste copii niste stikere? Astia fura miliarde si noi ne legam de niste stikere, suntem penibili.

  Răspunde
 2. irina1988   29 mai 2012 at 6:57 am

  De ce mintiti oamenii? Pe stikere scrie "reLOVEuiton pentru Satu Mare". Ar trebui sa va fi rusine ca dezinformati opinia publica. Nu exista nici un mesaj electoral, si eu am primit unul in centrul si l-am lipit pe masina, e chiar dragut.

  Răspunde
 3. Balog   29 mai 2012 at 10:26 am

  Domainul (www.reloveution.com) de pe stickere(Da, se scrie asa) are continut electoral.

  Răspunde
 4. victor   29 mai 2012 at 11:04 am

  de ce n-au fost lipite astfel de stickere pina sa nu fie campanie electorala daca va considarati nevinovati? in loc sa ridicati coada in continuare mai bine ati fi demni si ati recunoaste adevarul ca da, le-ati lipit de-a dracului ce sinteti! medicamente voua di liderului vostru besan!

  Răspunde
  • viorel   30 mai 2012 at 3:30 pm

   Hai ma sa fim seriosi, cum zicea si vasile, astia fura miliarde din bugetu local si tu te iei de niste stikere. De parca pe site-ul ala e un mesaj negativ. Trebuie sa se trezeasca satmarenii. Bravo PRM, pot zice ca-s mai competenti decat gorila hoata Coica

   Răspunde
 5. Mari   30 mai 2012 at 3:32 pm

  Mie imi place stickeru ala. Care-i problema cu niste oameni care spun adevarul? Vrem revolutie la Satu Mare.

  Răspunde
 6. Dan   30 mai 2012 at 3:40 pm

  1000 de lei se merita, atata timp cat se trezesc Satmarenii! Vrem oameni noi la putere, nu mai vrem hoti! Hahaha, foarte bine!

  Răspunde

Scrie un comentariu