Zi plină pentru echipa USL Satu Mare

Duminică, 27 mai 2012, de la ora 10:00, candidatul USL la funcţia de primar al municipiului Satu Mare, dl. Dorel Coica împreună cu Adrian Ştef, candidatul la funcţia de preşedinte a Consiliului Judeţean au luat parte la invitaţia conducerii Uniunii Ucrainienilor din România, filiala Satu Mare la comemorarea poetului ucrainean Taras Şevcenko. Dl. Dorel Coica a depus două coroane de flori în numele Partidului Social Democrat Satu Mare şi a Societăţii Medicale Doctor Coica.

Tot în cursul acestei zilei, cei doi candidaţi din partea USL, s-au aflat în tribuna Stadionului Olimpia Satu Mare la meciul amical dintre Olimpia Satu Mare şi Dinamo Bucureşti.
La pauza meciului s-a organizat o tombolă la care au fost puse în joc premii precum tricouri cu autografele fotbaliştilor Dinamo, mingi cu autografe. Premiul cel mare, constând într-un bilet la campionatul european.

Extragerea a fost făcută de către candidatul USL la Primăria Satu Mare, Dorel Coica şi candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.