Olimpia Satu Mare – Dinamo Bucureşti: 0-1

Olimpia Satu Mare a pierdut astăzi, 27 mai, cu scorul de 0 la 1, în meciul amical jucat în compania fotbaliştilor de la Dinamo Bucureşti. Întâlnirea a avut loc de la ora 11.00, pe stadionul Olimpia din Satu Mare. Evenimentul fotbalistic a fost urmărit din tribune de aproximativ 9.000 de spectatori.

În tribunele stadionului Olimpia Satu Mare au fost prezenţi şi cei doi candidaţi ai USL pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef. În pauza meciului s-a organizat o tombolă la care au fost puse în joc premii precum tricouri cu autografele fotbaliştilor Dinamo, mingi cu autografe, etc. Premiul cel mare constând într-un bilet la campionatul European. Extragerea a fost făcută de către dr. Dorel Coica şi Adrian Ştef.

Băieţii antrenaţi de Tibi Csik şi Ioan „Lulu” Dragomir s-au descurcat destul de bine în prima parte a meciului, reuşind ca în minutul 13, să ajungă aproape de poarta adversă. Villand trimite balonul spre poartă iar mingea este respinsă cu greu de portarul de la Dinamo Bucureşti.

Răspunsul echipei adverse nu s-a lăsat mult aşteptat. Şutul lui Beresoae este respins în afara terenului de Şuta. Am mai avut două ocazii, finalizate însă fără gol de către Villand şi Zsiga.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Dănciulescu, în minutul 39, în urma unul penalty dictat de arbitrul Kovacs Istvan din Carei. Astfel, Dinamo Bucureşti a reuşit să se impună la Satu Mare cu scorul de 0 la 1.

Un Comentariu la "Olimpia Satu Mare – Dinamo Bucureşti: 0-1"

  1. arthur   28 mai 2012 at 4:33 pm

    A fost o sarbatoare a orasului inferioara fata de precedentele aniversari! Spectacolul a fost de fapt un non spectacol cu aceleasi formatii cu care ne-am obisnuit an de an (fara suparare dar ne-am saturat sa ascultam an de an cargo si trupe unguresti! iar vunk are o singura piesa renumita)

    O prostie a fost si comasarea concertelor in centrul nou! in fiecare an se vede un regres…pacat! iar, referitor la olimpia,cu tot respectu pentru cei implicati, eu nu o vad ca si o echipa fanion a orasului, este mai mult o umbra a fostei olimpii!Per total cred ca satmarul are nevoie in primul rand de o schimbare la cel mai inalt nivel(ce chefuri erau pe vremea lui Andreco, ce fotbal juca oli pe vremea lui govor….) va multumesc

    Răspunde

Scrie un comentariu