500 pachete ţigări de contrabandă în maşina a doi fraţi

Vineri, 25 mai, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Halmeu, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile din tutun, au oprit pentru control un autoturism marca Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în Hunedoara. Maşina era condusă de Vasile Cristian P., în vârstă de 32 de ani, din Petroşani. Împreună cu el în maşină se afla şi fratele acestuia, Aurelian Adrian P., în vârstă de 26 de ani.
În vederea efecturăii unui control amănunţit, autoturismul a fost condus la sediul S.P.F. Halmeu. Poliţiştii de frontieră au descoperit, sub bancheta din faţă a maşinii, 499 pachete de ţigări marca Viceroy, cu timbru fiscal ucrainean, în valoare de 2.195 lei, pentru care cei doi fraţi nu au putut prezenta documente justificative. Cei doi au declarat că au cumpărat ţigările de la o persoană necunoscută.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar autovehiculul – în valoare de aproximativ 8.000 euro – a fost indisponibilizat la sediul SPF Halmeu până la finalizarea cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.