Iuliu Ilyes: “Sătmărenii merită adevărul! Îl invit pe Dorel Coica la o dezbatere publică”!


Într-o scrisoare deschisă semnată de primarul municipiului Satu Mare, trimisă pe adresa redacţiei de către UDMR, Iuliu Ilyes, candidat pentru un nou mandat, îl invită la o dezbatere publică pe contracandidatul său din partea USL, Dorel Coica. Redăm în continuare conţinutul scrisorii deschise:

“Am primit cu bucurie întrebările D-voastră şi aş dori să le dau răspuns cât mai curând: locuitorii municipiului Satu Mare au dreptul de a cunoaşte foarte clar realizările ultimilor 8 ani, activitatea administraţiei locale, proiectele de hotărâri de consiliu ale D-voastră pe care nu le-aţi înaintat niciodată, respectiv promisiunile realizabile pentru următorii 4 ani.
În această ordine de idei vă invit la o dezbatere publică într-o emisiune televizată sau organizată într-un spaţiu public luni (28 mai) sau marţi (29 mai) la orice oră a după amiezii, pentru a discuta deschis toate aceste probleme, deoarece este în joc soarta oraşului.

În Satu Mare nu politica bucureşteană decide, nu Boc sau Ponta definesc viaţa noastră de zi cu zi, ci sătmărenii ştiu ce este bine pentru ei. Iar pentru interesul sătmărenilor eu sunt gata oricând să iau parte la dezbateri şi să apăr tot ceea ce am construit împreună. Locuitorii oraşului merită să le oferim şansa de a decide cine este pentru ei cel mai potrivit primar.
Împreună cu sătmărenii aştept răspunsul D-voastră, D-le Coica cu privire la data şi ora exactă care este convenabilă pentru a ne spune clar şi fără ocolişuri care sunt ideile şi planurile D-voastră legate de Satu Mare: care este acea firmă care în plină criză economică va finanţa construcţia a 1000 de noi locuinţe şi termoizolarea tuturor celorlalte”.

Un Comentariu la "Iuliu Ilyes: “Sătmărenii merită adevărul! Îl invit pe Dorel Coica la o dezbatere publică”!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.