Cămin cultural modern, în satul Băbășești


După ce clădirea așezământului de cultură din satul Potău a fost redată comunității locale duminică, 20 mai, în cursul zilei de joi, 24 mai, conducerea Primăriei Medieșu Aurit a inaugurat și un alt imobil. De această dată este vorba despre căminul cultural din Băbășești.

Evenimentul a început cu oficierea unei slujbe religioase urmată apoi de sfințirea lăcașului de cultură de preotul ortodox din localitate. Sărbătoarea a avut loc după ieșirea oamenilor din biserică. Potrivit primarului comunei Medieșu Aurit, Gheorghe Robaș, investiția face parte dintr-un proiect pe ”Măsura 322”, categorie în care intră și căminul cultural din Potău, cel din Iojib dar și capela mortuară din satul Românești. Valoarea întregului proiect este de 2,5 milioane de euro.

În luarea de cuvânt, primarul Robaș a accentuat importanța unei asemenea investiții ”deoarece căminul cultural inaugurat astăzi va servi pentru organizarea de zile de naștere, botezuri, etc. Prețul care se va percepe pentru închirierea spațiului va fi stabilit ulterior de către Consiliul Local”, a declarat edilul-șef al comunei. De asemenea, în imobilul proaspăt inaugurat va funcționa și un cabinet medical.

Un Comentariu la "Cămin cultural modern, în satul Băbășești"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.