Audienţe pe Facebook

În calitate de candidat al UDMR pentru un nou mandat la Primăria Satu Mare, Iuliu Ilyés a răspuns miercuri, 23 mai, la 50 de întrebări adresate de către sătmăreni pe Facebook, notându-şi aproximativ acelaşi număr de propuneri şi sugestii într-un interval de 60 de minute.

Candidatul UDMR pentru funcţia de primar a dorit să se consulte cu sătmărenii prin intermediul internetului cu privire problemele referitoare la conducerea oraşului. Audienţa s-a desfăşurat prin intermediul paginii de socializare Facebook, prin programul chat al acesteia.
50 de persoane dintre cele care l-au contactat pe această cale au primit răspuns pe loc, fiind semnalate probleme de actualitate şi de interes general, precum pistele pentru biciclişti, deschiderea ştrandului şi asfaltarea străzilor. La finanlul discuţiei, marea majoritate dintre cei care l-au contactat pe Iuliu Ilyes i-au urat acestuia succes şi în mandatul următor.
„Opt ani de muncă în funcţia de primar au fost îndeajuns ca să cunosc oraşul cu toate doleanţele şi „baiurile” sătmărenilor” şi voi încerca să folosesc această metodă directă şi în viitor. Mai mult decât atât, începând cu toamna anului 2012 am intenţia să folosesc frecvent această modalitate de comunicare, astfel ca instituţia Primăriei să poată fi accesată și în acest mod” – a declarat primarul Iuliu Ilyés la sfârşitul audienţelor online.

Iuliu Ilyés va comunica data şi ora următoarei audienţe prin intermediul Facebook pe pagina https://www.facebook.com/ilyesgyula, cunoştinţele înregistrate fiind astfel anunţate, pe blogul postat https://twitter.com/#!/ilyesgyula, precum şi pe site-ul propriu www.ilyes.ro. Cei care utilizează aceste modalităţi de comunicare sunt invitaţi să pună întrebări sau să vină cu sugestii.

4 Comentarii la "Audienţe pe Facebook"

 1. flacara violeta   25 mai 2012 at 11:44 am

  in 8 ani de zile nu a tinut audiente….

  Răspunde
 2. pui   25 mai 2012 at 11:48 am

  in primarie nu se poate intra doar pe baza de cartela. Primaria nu este firma privata a lui Iles, D-nu Coica cand v-a fi primar sper sa renunte la acest sistem.

  Răspunde
 3. mia   25 mai 2012 at 12:58 pm

  sa-i dea careva o caciula sa nu-si prinda urechile!oare tine audiente doar pentru cei care conteaza?

  Răspunde
 4. pop aurelia   11 septembrie 2012 at 3:01 pm

  Domnul primar Coica sunt pop aurelia din piata-libertatii nr.16/12 Satu-Mare,cu stima si respect find intr-o situatie delicata doresc sa cer de la dumneavoastra o audenta in problema serviciului si a locuintei primite pe bulevardul independentei bl.UH 44-46 Satu-Mare find locuinte sociale va rog din suflet daca este o posibilitate sa ma ascultatii printr-o audenta cand doritii dumneavoastra telefon 0747864136 cu stma si respect pop aurelia.

  Răspunde

Scrie un comentariu