Festivitate de absolvire la Facultatea de Ştiinţe Economice


Casa de Cultură a Sindicatelor a găzduit joi, 24 mai, festivitatea de absolvire a studenţilor Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”. La festivitate au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Árpád, având şi calitatea de profesor la această instituție de învățământ, precum şi pro-rectorul Gavril Ardelean, fostul rector Aurel Ardelean, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Mircea Teodoru şi alţi profesori.

Preşedintele Csehi Árpád i-a felicitat pe absolvenţi pentru terminarea unei facultăţi de mare prestigiu, care le-a dat un solid bagaj educaţional pentru care trebuie să le mulţumească profesorilor dedicaţi.

„Acum, când terminaţi facultatea, va trebui să vă confruntaţi deja cu o lume mult mai dură, a competiţiei. Este important pentru noi toţi să reuşiţi, ca tot ceea ce aţi învăţat în această şcoală să se dovedească util în ceea ce veţi face de acum înainte. Am susţinut în permanenţă programele de cooperare la nivelul universităţilor şi consider că aceasta este una din căile esenţiale prin care putem să sprijinim şi învăţământul sătmărean. De acum înainte vă veţi confrunta cu o mulţime de probleme. Pe unele le veţi rezolva singuri, pe altele le vom rezolva împreună ”, a declarat Csehi Arpad.

Pro-rectorul Universităţii de Vest Vasile Goldiş, Gavril Ardelean, a transmis salutul şi mesajul rectorului Coralia Cotoraci, care nu a putut participa la această festivitate. Acesta a precizat că universitatea este pe primul loc în România, dintre cele private, în ceea ce priveşte calitatea activităţii didactice şi a cercetărilor ştiinţifice, fiind recunoscută pe plan naţional şi internaţional.

Sala Casei de Cultură a fost plină de părinţi, rude şi prieteni care au venit să-i felicite pe proaspeţii absolvenţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.