Eugeniu Avram: Directorii de deconcentrate s-o lase mai moale cu telefoanele


La finalul şedinţei Colegiului Prefectural Satu Mare organizată joi, 24 mai, prefectul Eugeniu Avram s-a adresat directorilor de deconcentrate atât pentru a se prezenta, respectiv pentru a-i cunoaşte pe cei cu care nu s-a întâlnit până acum, cât şi pentru a le face acestora câteva recomandări. Totodată, Eugeniu Avram l-a prezentat pe noul director al Cancelariei Prefectului, Sorin Martin Vereş.

De la bun început, prefectul a subliniat că este dispus să le ofere tot sprijinul şi o colaborare cât mai deschisă directorilor de deconcentrate, cu condiţia respectării întocmai a legii şi dacă aceştia vor da dovadă de aceeaşi deschidere. “Sunt un om exigent, dar de echipă, un om al dialogului, şi vreau să vă spun că îmi plac conducătorii care găsesc soluţii, nu cei care oferă explicaţii” – a declarat prefectul.

Eugeniu Avram le-a făcut apoi mai multe recomandări directorilor, iar prima a fost cu privire la respectarea programului de lucru de către angajaţii instituţiilor pe care aceştia le conduc, cu menţiunea că, o atenţie deosebită trebuie acordată respectării programului de lucru cu publicul, astfel încât cetăţenii să nu fie obligaţi să aştepte la coadă. Totodată, directorilor li s-a recomandat să afişeze, şi mai ales să respecte programele proprii de audienţe, şi să fie foarte atenţi la modul de gestionare a banilor publici. “Vă recomand să încercaţi să vorbiţi mai puţin la telefoane şi să nu faceţi risipă de curent electric, astfel ca banii economisiţi să poată fi folosiţi în scopuri mai utile” – a declarat Avram.
Cu menţiunea că doreşte ca directorii să aibă relaţii de colaborare instituţională corectă şi operativă, prefectul le-a mai recomandat acestora să acorde tot sprijinul agenţilor economici cu activitate legală, şi să-i depisteze pe cei ilegali. În cele din urmă, după ce le-a pus la dispoziţie numărul de telefon şi le-a cerut să-l informeze cu privire la orice disfuncţionalitate majoră, Eugeniu Avram le-a atras atenţia directorilor că, asemeni lui, trebuie să manifeste transparenţă totală faţă de reprezentanţii presei.

5 Comentarii la "Eugeniu Avram: Directorii de deconcentrate s-o lase mai moale cu telefoanele"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.