Mişcare în aer liber de Ziua Europeană împotriva Obezităţii!


Sub genericul “Fă sport de Ziua Europeană împotriva Obezităţii”, UDMR Satu Mare în colaborare cu Centrul de Fitness “PrimaGym” au organizat în seara zilei de marţi, 22 mai, o acţiune prin intermediul căreia sătmărenii au fost invitaţi să facă mişcare şi să adopte un stil de viaţă sănătos.

Acţiunea a avut loc cu începere de la ora 19:00 în “groapa lui Gyuszi” din pasajul pietonal “Corneliu Coposu” unde au fost amplasate mai multe biciclete de cameră pe care au fost invitaţi să le ocupe sătmărenii care s-au alăturat organizatorilor.
Între cei care au participat fără ezitări la programele de mişcare iniţiate de antrenoarele profesioniste ale centrului de fitness s-au aflat preşedintele Consiliului Judeţean – Csehi Arpad, primarul Iuliu Ilyes, viceprimarul Kereskenyi Gabor şi unii dintre consilierii municipali.

În programul de mişcare au fost incluse spinracing – training în grup cu biciclete pentru modelarea trupului, deepWork şi zumba.

În paralel, la corturile amplasate în amfiteatru, asistenţi ai centrului West Medica au efectuat măsurători de tensiune arterială şi greutate corporală şi ale valorilor glicemiei, şi au oferit sucuri naturale preparate pe loc, în felul acesta fiind promovată nevoia de-a duce o viaţă sănătoasă prin mişcare şi alimentaţie adecvată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.