Distracţie pe cinste cu USL şi Aurel Tămaş, în Piaţa 25 Octombrie


Distracţie la maxim, ieri, 21 mai, pe platoul din Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare. Concertul susţinut de îndrăgitul cantautor Aurel Tămaş, a adunat multă lume în Centrul Nou al Sătmarului.

Evenimentul cultural a fost organizat de USL Satu Mare. După interpretarea primelor piese, Aurel Tămaş i-a invitat în scenă pe cei doi candidaţi ai USL Satu Mare pentru funcţiile de primar al oraşului reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica respectiv pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Adrian Ştef. Cei doi candidaţi i-au asigurat pe sătmăreni că vor fi mereu alături de ei şi vor face în aşa fel încât problemele cu care se confruntă să-şi găsească rezolvarea. La rândul său, Aurel Tămaş i-a îndemnat pe toţi cei prezenţi ca pe data de 10 iunie să iasă la vot deoarece „doar aşa va putea avea loc o schimbare în municipiul şi judeţul dumneavoastră”. Cei doi candidaţi au fost însoţiţi pe platou de numeroase personalităţi din rândul Uniunii Social Liberale Satu Mare.

Şi cum era de aşteptat, la scurt timp după începerea concertului sătmărenii au încins hora, invitându-i în mijlocul lor şi pe cei doi candidaţi ai USL. Dr. Coica şi Adrian Ştef au dansat minute în şir alături de tinerii USL-işti. Concertul a luat sfârşit în jurul orei 21.40, cu o dedicaţie din partea lui Aurel Tămaş către toate doamnele şi toţi domnii care poartă numele de Elena şi Constantin.

O parte dintre participanţi au ales să petreacă la câţiva metri mai încolo, aşezaţi la mese şi degustând cârnaţii, grătarele dar şi berea oferite de comercianţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.