Aurelia Fedorca invită negreştenii să semneze „Contractul social pentru Negreşti-Oaş”

Candidatul Uniunii Social Liberale (USL) la Primăria oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, invită negreştenii să semneze „Contractul social pentru Negreşti-Oaş”, în care sunt cuprinse principalele obiective pe care le va realiza dacă va fi aleasă în funcţia de primar în urma votului din data de 10 iunie 2012.

Aurelia Fedorca a prezentat „Contractul social pentru Negreşti-Oaş” marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, la sediul USL din oraş, la eveniment fiind prezenți și consilierii locali Gheorghe Marincaș și Ioan Constantin Fanea, dar și tineri din staff-ul său de campanie.

Prin Contractul social, Aurelia Fedorca se angajează ca, în schimbul votului dat de alegătorii negreşteni, să modernizeze străzile, să reabiliteze şi să extindă reţelele de apă şi canalizare în tot oraşul, să creeze 1.000 de locuri de muncă, îndeosebi prin finalizarea staţiunii de schi de la Luna Şes, a Centrului de Afaceri, a Centrului de zi pentru Vârstnici și construirea Centrului Multicultural, şi să construiască locuinţe sociale ecologice pentru tineri şi pentru familiile cu venituri reduse.

„Vom merge cu acest contract din casă în casă şi îl vom semna cu toţi negreştenii care vor aceleaşi lucruri ca şi noi, care îşi doresc ca Negreştiul să se dezvolte în continuare”, a declarat Aurelia Fedorca.

Contractul este valabil pe toată durata mandatului de primar 2012-2016. „În cazul în care, în baza votului alegătorilor, voi deveni primarul oraşului Negreşti Oaş, dar nu voi îndeplini obiectivele menţionate mai sus, consimt să îmi pierd mandatul la cererea alegătorilor, în urma unui referendum local”, se arată în finalul contractului.

Candidatul USL a semnat primul contract social marţi, cu negreşteanul Cristian Borchescu, administratorul Grădinițelor nr. 1 și nr. 7 din Negrești-Oaș. „Îmi doresc ca Aurelia Fedorca să câștige alegerile și sper că își va duce la îndeplinire obiectivele asumate, după data de 10 iunie”, a declarat după semnarea contractului Cristian Borchescu.

Candidatul USL a precizat că oferta electorală pentru Negreşti-Oaş cuprinde în total 100 de măsuri pentru dezvoltarea oraşului pe termen scurt, mediu şi lung, precizând că obiectivele din contract sunt cele mai importante pentru că îi dor cel mai mult pe negreşteni. „Avem şi alte obiective pe lângă cele enumerate în contract, vom continua toate proiectele începute de colegul meu, primarul Nicolae Bura, şi vom începe altele noi şi necesare pentru dezvoltarea oraşului şi pentru îmbunătăţirea vieţii negreştenilor”, a precizat Aurelia Fedorca. Aceasta a mai spus că ofera electorală completă poate fi consultată la sediul USL şi pe site-ul propriu www.aureliafedorca.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.