Zona lacului Cubic, sistematizată şi igienizată


Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare – Csehi Arpad, împreună cu primarul Iuliu Ilyes s-au deplasat luni, 21 mai, în zona lacului Cubic. Cu acest prilej au fost făcute precizări referitoare la lucvrările privind sistematizarea şi igienizarea zonei, care urmează a fi efectuate în următorii doi ani.

Acţiunea de igienizare a părţii lacului care aparţine de Primăria Satu Mare va începe cât mai curând, urmând să aibă loc şi modernizarea străzilor din zonă prin intermediul unui proiect european câştigat şi semnat. Licitaţia pentru modernizarea străzilor va avea loc în această vară, iar lucrările se preconizează că vor dura circa doi ani. Acestea prevăd asfaltarea unor străzi de pământ şi crearea de noi legături, inclusiv o nouă ieşire spre strada Bariţiu. Totodată, va fi refăcut luciul de apă al lacului, urmând ca zona să fie una pentru relaxare.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Csehi Arpad, a afirmat că îşi aminteşte cum arăta zona când era copil, şi că iarna lacul era transformat în patinoar. „Se impune o reamenajare, sperăm să fie o zonă de agrement pentru locuitorii din zonă”, a declarat Csehi Arpad.

7 Comentarii la "Zona lacului Cubic, sistematizată şi igienizată"

 1. XXX   21 mai 2012 at 9:43 pm

  pana acum nu a fost o problema lacul cubic?ce nesimtire sa nu faci nimic 4 ani si sa te apuci in ultimele 2 luni sa faci ceva.

  Răspunde
 2. Adriana.B.   22 mai 2012 at 2:12 am

  PANA ACUMA AI DORMIT?PROBLEMA EXISTA DE MULTI ANI IAR TIE TI-A TREZIT INTERESU DOAR IN CAMPANIE??????????RUSINEEEEEEEEEE.

  Răspunde
 3. hera   22 mai 2012 at 11:30 am

  Normal, numai in campanie se vad dezastrele dupa aceea se uita complet. Rusineeeee!!!

  Răspunde
 4. alin   22 mai 2012 at 12:25 pm

  Ia sa vedeti cine a investit in Informatia Zilei. Sper sa-mi publicati comentariul, ca la informatia nu am sanse.

  http://www.postaonline.ro/774widt3zcm2/Atacuri_la

  Răspunde
 5. Stefan B   22 mai 2012 at 12:38 pm

  Te-ai trezit acum domnule primar ca nu e in regula lacul Cubic? 8 ani de zile nu ai trecut pe acolo niciodata? Nu ti-ai pus intrebarea ce se poate face cu acest loc? Acum ca e campanie electorala te-ai gandit ca e ok sa furi ochii oamenilor cu promisiuni. Nagyon bitang vogy! 🙂

  Răspunde
 6. catalin   22 mai 2012 at 2:01 pm

  praf in ochi, minciuni de campanie!!!

  Răspunde
 7. Illa   31 mai 2012 at 1:25 am

  Domnule inca primar, cat mai trebuie sa asteptam sa ni se rezolva si celelalte probleme, inca o campanie? patru ani?

  Răspunde

Scrie un comentariu