Dorel Coica a lansat azi „Contractul social pentru Satu Mare”

 


Azi, 20 mai, candidatul USL la Primăria municipiului Satu Mare, Dorel Coica  a lansat în cadrul unei conferințe de presă „Contractul social pentru Satu Mare”. Este vorba despre un contract încheiat între candidat și sătmăreni prin care acesta se obligă ca în cazul în care ajunge primar și nu își respectă cele trei promisiuni majore :

 • Crearea de locuri de muncă;
 • Construcţia unui număr de 1.044 de locuinţe sociale, realizate direct de către Primărie în parteneriat public-privat, la costuri de producţie.
 • Termoizolarea blocurilor de locuinţe din municipiul Satu Mare

să își piardă mandatul prin demisie în urma unui referendum local. Toți sătmărenii doritori să semneze acest contract vor putea să facă acest lucru pe parcursul campaniei electorale în cadrul acțiunilor organizate în cartiere de către echipa de campanie a USL Satu Mare.  La finalul conferinței Dorel Coica a criticat sloganul contracandidatului său, Iuliu Ilyes, „Fiecare maghiar contează” spunând că pentru el contează fiecare sătmărean indiferent de etnie. Totodată, mâine 21 mai, toți sătmărenii sunt așteptați să participe la concertul susținut de binecunoscutul interpret Aurel Tămaș care va avea loc în piața 25 Octombrie începând cu ora 19:00.

7 Comentarii la "Dorel Coica a lansat azi „Contractul social pentru Satu Mare”"

 1. Raluca   21 mai 2012 at 4:15 am

  Bravo D-le Coica ca ai avut curajul sa-ti asumi aceasta responsabilitate fata de satmareni! Mult succes!!!

  Răspunde
 2. XXX   21 mai 2012 at 12:19 pm

  Foarte bine ca si-a propus niste obiective reale si care se pot intr-adevar realiza.Foarte bine ca si-a propus sa respecye toti cetatenii acestui oras pentru ca nu doar"fiecare maghiar conteaza".si noi romanii platim taxe dar se pare ca doar scolile si liceele maghiare sunt norocoase sa se renoveze si cate si mai cate! E momentul pentru un primar pentru toti cetatenii!

  Răspunde
 3. Daniel   21 mai 2012 at 4:06 pm

  Despre Coica, poate ne spune baiatul asta cate miliarde a dat pana acum la presa scrisa, online si televiziune, plus bani de afise etc, si totul pentru ''binele satmarenilor'' si salariul de 40 de milioane lei vechi pe luna pe care il va avea ca primar?? Nu prea cred, miza e mult mai mare nu e asa doctore Coica?

  Răspunde
 4. B.A.L.   22 mai 2012 at 2:04 am

  Felicitari,obiectivele sunt realiste.Votez USL

  Răspunde
 5. mmm   22 mai 2012 at 9:25 pm

  felicitari domnule Coica, se vede ca vrei sa faci ceva in orasul asta

  Răspunde
 6. Illa   31 mai 2012 at 1:21 am

  felicitari…nici un alt candidat nu are curajul sa faca acest contract…. felicitari si mult succes

  Răspunde
 7. Pingback: ,,Bluf-urile” primarului Coica – Drept la replică (19 decembrie 2013)

Scrie un comentariu