Sute de dansatori la Concursul naţional de dans sportiv „Cupa Sătmarului”

Frumuseţe, graţie şi multă culoare la ediţia din acest an a Concursului naţional de dans sportiv „Cupa Sătmarului”.

Competiţia se bucură în acest an de o prezenţă extrem de numeroasă din partea concurenţilor. Dacă anul trecut, la prima ediţie a campionatului, au concurat 270 de perechi de dansatori, în acest an s-au înscris nu mai puţin de 400 de perechi, din toate colţurile ţării.

Competiţia a început astăzi, 19 mai, în sala de sport a LPS Satu Mare, de la ora 09.00, însă maratonul de dans continuă şi duminică, 20 mai. Amfitrionul celor două zile de concurs este Florin Mureşan. Cei prezenţi au posibilitatea să urmărească o suită de dansuri latino-americane, dar şi vals vienez şi vals lent în reprezentaţia unor tineri extrem de talentaţi. Potrivit instructorului de dans de la Royal Dance Club Satu Mare, Ovidiu Ignat „perechile concurează pe categorii de vârstă. La cea de-a doua ediţie a competiţiei de la Satu Mare s-au înscris 400 de perechi, adică 800 de concurenţi având vârstele cuprinse între 4 şi 35 de ani”.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Satu Mare, Primăria Satu Mare, Școala de Arte, Federația Română de Dans Sportiv, Casa de Cultură a Sindicatelor și Royal Dance Club Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.