Maraton fashion în cadrul Centrului de Excelenţă “Confecţii de Satu Mare”


Lansat în cadrul ediţiei din acest an a EXPO “Fabricat în Satu Mare”, eveniment organizat în intervalul 17-19 mai de Asociaţia Economică Româno-Germană pentru Regiunea de Nord Vest, Asociaţia Camera Meşteşugarilor şi Primăria municipiului Satu Mare, Centrul de Excelenţă “Confecţii de Satu Mare” reuneşte la “Grand Mall” 14 firme autohtone cu activitate în domeniul industriei uşoare.

Vineri, 18 mai, începând cu ora 17:00, la mansarda “Grand Mall” unde este amenajat Centrul de Excelenţă, a avut loc un maraton fashion în cadrul căruia şi-au prezentat colecţiile o parte dintre designerii vestimentari şi firmele de producţie din Satu Mare. Este vorba despre Giorgia Ciontoş, Diasim Style, Alena Ignătescu, LCT Colection, Alina Fârte, Emil Gill Style şi Zsolt Popa.

Sâmbătă, 19 mai, de la ora 16:00 va avea loc premierea participanţilor la Centrul de Excelenţă “Confecţii de Satu Mare” şi ultimul maraton fashion. Tot sâmbătă se va încheia şi ediţia din acest an a EXPO “Fabricat în Satu Mare”, eveniment la care au fost prezenţi 67 de expozanţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.