Mașină a Poliției implicată într-un accident în afara localității Turulung


Miercuri, 16 mai, în jurul orei 11.00, pe D.N. 1 C, în afara localității Turulung, a fost înregistrat un eveniment rutier în urma căruia cele două autovehicule implicate, dintre care unul aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare (IPJ), au fost avariate, fără a fi înregistrate victime.

Un tânăr de 27 de ani, din Turulung, care conducea din direcția Turulung înspre Halmeu, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga, intrând în coliziune cu autoturismul marca Dacia ce se afla în depășire, condus regulamentar de un agent din cadrul Biroului pentru Imigrări al județului Satu Mare. Autovehiculul aparținând IPJ, care nu era inscripționat și nu avea semnalele luminoase ori acustice în funcțiune, se deplasa spre Halmeu, locație în care era programată desfășurarea unei acțiuni comune. În urma impactului au fost avariate cele două mașini, autoturismul Dacia fiind distrus în proporție de 10%.

Conform procedurii, au fost supuși testării cu aparatul etilotest ambii conducători auto, rezultând că niciunul dintre șoferi nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a urca la volan.

2 Comentarii la "Mașină a Poliției implicată într-un accident în afara localității Turulung"

  1. doru sirb   17 mai 2012 at 11:14 pm

    Din titlu intelegem ca evenimentul rutier nu sa-ntamplat in localitatea Turulung ci in afara ei. Inseamna ca se putea intampa in localitatile Timisoara, Baia mare, Iasi, Bucuresti sau Cocarlatele :))

    Răspunde
  2. Satmareanul   18 mai 2012 at 1:03 am

    Fireste. 🙂

    Răspunde

Scrie un comentariu