Dorel Coica s-a întâlnit azi cu cetățenii din Carpați I

Câteva zeci de cetățeni ai cartierului Carpaţi 1 au venit joi, 17 mai 2012, la întâlnirea cu candidatul la Primăria municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, cu dl.viceprimar Adrian Albu, dl. Ioan Pop, dna. Tamara Bădescu şi cu alţi candidaţi la funcţia de consilier pe municipiu, însoţiţi de un grup de tineri simpatizanţi USL.

Oamenii şi-au spus problemele cu care se confruntă zi de zi în cartier, dar şi în oraş. Dintre acestea, cele mai evidenţiate, au fost reabilitarea străzilor şi trotuarelor din cartier, reabilitarea termică a blocurilor şi nu în ultimul rând, rugămintea cea mai fierbinte a fost ca, viitorul primar să nu uite de strand.

“Vă rog să nu uitaţi de ştrand! Până când să mergem la ştrand la Felix?”, a precizat Ţinca Ileana, în vârstă de 65 de ani, care pentru prima data dupa multi ani, a primit şi un răspuns. Doctorul Coica a fixat şi darea în folosinţă a strandului: 15 iulie anul curent.

Cetăţenii prezenţi la întîlnirea cu candidatul USL au mai spus că îşi doresc intrare gratuită la ştrand şi să beneficieze de transport gratuit in oras. Astfel ,dr. Dorel Coica le-a promis că dacă va ajunge primar, unul dintre proiectele dânsului este ca pensionarii să aibă un card prin care să beneficieze de transport gratuit, dupa un model deja testat la Oradea.

2 Comentarii la "Dorel Coica s-a întâlnit azi cu cetățenii din Carpați I"

  1. mia   18 mai 2012 at 11:41 am

    felicitari domnule Coica , se vede ca va pasa de acest oras

    Răspunde
  2. XXX   18 mai 2012 at 3:02 pm

    in sfarsit il mai intereseaza pe cineva si de parerile noastre.cine altcineva decat cetatenii stie care sunt problemele lor.problema cea mai mare acum este schimbarea actualului primar,dar asta nu se poate numa prin vot,asa ca ar trebui sa ne prinda si pe noi simtul civic si sa iesim sa votam!

    Răspunde

Scrie un comentariu