Cartel Alfa Satu Mare susţine candidaţii USL la alegerile locale din 10 iunie

Conducerea filialei Satu Mare a Confederaţiei Sindicale Cartel Alfa a încheiat astăzi, 17 mai, un protocol de susţinere a celor doi candidaţi ai USL pentru funcţiile de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica şi cea de preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef. Anunţul respectiv semnarea protocolului a avut loc în cadrul unei conferinţe de presă.

La întâlnirea cu ziariştii au fost prezenţi şi membrii Biroului de Conducere a Cartel Alfa Satu Mare. La începutul conferinţei de presă, dr. Dorel Coica a declarat că reprezentând un partid de stânga a solicitat întâlnirea cu reprezentanţii Cartel Alfa. Cu această ocazie, candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare a cerut sprijinul sindicaliştilor pentru candidaţii USL. Potrivit celor declarate de preşedintele filialei sătmărene a Cartel Alfa, Sorin Faur “sindicatul pe care îl reprezint nu a făcut şi nu face politică, dar se află în situaţia de a alege o alternativă la fosta guvernatrer PDL-UDMR care pur şi simplu a distrus mişcarea sindicală din România. Cred că singurii care pot face ceva în ţara asta şi pot să-şi ducă la îndeplinire promisiunile sunt cei de la USL. Eu le voi propune membrilor de sindicat să-i voteze, deaorece eu cred că, cei doi candidaţi aflaţi de faţă sunt singura soluţie viabilă penru oraşul şi judeţul nostru”.

Totodată, secretarul general al Cartel Alfa, Vasile Dârle le recomandă sătmărenilor ca în 10 iunie să iasă la vot, deoarece la ultimele alegeri, prezenţa la urne a fost extrem de scăzută.

În luarea de cuvânt, Adrian Ştef a declarat că deşi PNL este un partid de dreapta, pe vremea guvernării acestuia nu au fost uitaţi nici pensionarii şi nici bugetarii. “Vreau să vă spun că programele elaborate de partidele din USL se împletesc extrem de bine şi eu cred că vom reuşi să rezolvăm problemele cu care se confruntă oamenii”, a declarat Ştef.

Dr. Dorel Coica a spus că pe vremea guvernării PDL-UDMR a avut loc un adevărat jaf naţional deoarece “au făcut investiţii în aşa fel încât clientela politică să-şi poată recupera o parte din bani. De fapt aceştia nici nu erau pregătiţi pentru alegeri, crezând că vor reuşi să amâne scrutinul din toamnă pentru luna martie al anului viitor.

Cei doi candidaţi ai USL s-au lansat într-o serie de acuze la adresa SC Florisal SA. Dr. Coica a declarat că, în calitate de consilier local s-a opus prelungirii contractului cu această firmă de salubrizare în ideea de a evita monopolul acesteia. Completând cele afirmate de dr. Corel Coica, Adrian Ştef a declarat că Primăria are o “secţie pentru Florisal” deoarece sătmărenii nu îşi pot plăti impozitele locale în condiţiile în care nu au contract cu această firmă.
În prezent Cartel Alfa Satu Mare are aproximaiv 8.500 de membrii.

Un Comentariu la "Cartel Alfa Satu Mare susţine candidaţii USL la alegerile locale din 10 iunie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.