Homonnai Varga András – recital de chitară flamenco la Carei


BestFest 2 – Primăvara Culturală Careiană, continuă în municipiul Carei cu următorul program:

Sâmbătă, 19 mai

Noaptea muzeelor. Între orele 18:00 – 01:00, la Castelul Karolyi. Intrare este liberă. Seara poeților careieni.  Municipiul Carei se poate mândri cu poeții săi. Aici trăiesc și creează Sroth Ödön, Katona G. József, Svecz Cristian, Kádár Ferenc. De la ora 19:00, în parcul de lângă Monumentul Ostaşului Român, poeziile lor vor fi citite şi acompaniate de chitară.

Marți, 22 mai
Teatrul de Nord Satu Mare eliberează „Fluturi sihaștri” – o piesă de teatru în limba română de Sorin Oros după o idee a Dorinei Nemeș. Spectacolul va avea loc de la ora 19:00 în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi. Prețul unui bilet este de 10 lei/adulți, 5 lei/elevi și studenți.

Miercuri, 23 mai
Teatrul de Nord Satu Mare prezintă „O zi din viața lui Robinson” de Dan Cojocaru. Spectacolul este în limba română și va avea loc de la ora 19:00 în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi. Prețul unui bilet este de 10 lei/adulți, 5 lei/elevi și studenți.

Joi, 24 mai
– Asociația „PRO URBE” prezintă „Csillagszél – avagy kalandozások”. Concert liric din poeziile lui Kovács András Ferenc. Timp de 50 de minute veți fi învăluiți de bucuria jocurilor, magia muzicii și diversitatea ritmurilor. Spectacolul va avea loc pe podul de la intrarea în Castelul Karolyi dinspre Monumentul Ostașului Român începând cu ora 19:00. Intrare liberă.

Vineri, 25 mai
Recital de chitară flamenco
De la ora 19:00, în Sala Cavalerilor din Castelul Karolyi vă veți putea delecta pe ritmuri de flamenco în compania celebrului artist Homonnai Varga András. Prețul unui bilet este de 10 lei/adulți, 5 lei/elevi și studenți.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.