Locurile de joacă din municipiu, verificate de primarul Iuliu Ilyes


În cursul zilei de vineri, 11 mai, primarul Iuliu Ilyés împreună cu viceprimarul Kereskényi Gábor au verificat starea tehnică şi funcţională a dotărilor din cadrul mai multor terenuri de joacă din municipiul Satu Mare.

„Tot mai multe familii ies la aer liber cu copiii, la terenurile de joacă din municipiu, sau copiii petrec şi singuri ore bune în aceste locuri. Se impune, ca atare, o verificare a stării terenurilor, a mobilierului urban, a dotărilor de pe acestea, pentru a fi funcţionale şi sigure” – a declarat primarul.

Păstarea în stare de bună a terenurilor de joacă din municipiu şi întreţinerea curentă a mobilierelor urbane a fost încredinţată specialiştilor Administraţiei Domeniului Public (ADP) din cadrul Primăriei. În perioada următoare, echipa din cadrul ADP va face o inventariere amănunţită a ceea ce necesită completat la balansoare, tobogane etc, totodată urmând a fi înlocuite şi cele uzate.

În Grădina Romei s-a stabilit şi orarul toaletei publice, primarul dispunând ca aceasta să fie la dispoziţia vizitatorilor în tot intervalul orar cât grădina este deschisă.

Parcul Fitness din cartierul Micro 17 are nevoie de lucrări de renovare dar şi de o bună gospodărire, acum că va fi din ce în ce mai frecventat. Fiind vorba despre piese metalice, aici vor interveni muncitori specializaţi pentru a efectua reparaţiile care se impun.

„Este important să se repare aceste dotări, dar tot atât de important este ca oamenii ADP să efectueze controale din două în două zile, să sesizeze eventualele vandalisme, şi să repare aparatele defecte” – a mai spus Iuliu Ilyes.

Un Comentariu la "Locurile de joacă din municipiu, verificate de primarul Iuliu Ilyes"

  1. grec adi   12 mai 2012 at 1:33 pm

    Domnu primat ar trebui sa se gandeasaca ca trebuie facuta o centura pentru camioane din spre cluj si sa nu mai intre camioanele prin oras casa ajunga la petia ca pe strada closca o repara in fiecare an in ultimi 4 ani sau aveti ceva perocente la contract . proiect european de ce nu faceti nimic? casa avem parcuri curate ne trebuie aier curat scoateti camioanele din oras

    .Va rog

    Răspunde

Scrie un comentariu