Dr. Dorel Coica: ”Vrem o campanie cinstită, civilizată și europeană”

Acesta este mesajul lansat astăzi, 11 mai, de candidatul USL pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD.

La întâlnirea cu jurnaliștii au mai fost prezenți candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, candidatul pe lista USL pentru Consiliul Local Satu Mare, profesorul Ioan Pop, directorul Colegiului Național ”Mihai Eminescu” și acad. Dr. Virgil Enătescu.

”Vrem o campanie cinstită, civilizată și europeană. Dorim o luptă pe proiecte și nu atacuri la persoană, însă dacă vom fi atacați, vom ataca și noi. A început campania și avem în spate o armată de profesioniști. În primul rând vreau să vă spun că orașul Satu Mare este îndatorat. Mai mult decât atât, cei din conducerea municipiului nu au reușit să aducă nici un leu de la Guvernul României, din care făcea parte și UDMR. În schimb, îl dau ca exemplu pe primarul din Carei care a obținut fonduri. De ce acolo s-a putut, iar la Satu Mare nu? Și vă mai spun un lucru, dacă administrația din Satu Mare va ajunge în mâinile PD-L sau UDMR, Guvernul nu va aloca nici un ban municipiului și județului nostru. Noi, cei de la USL avem proiecte, avem platforme și vă lansăm invitația să fiți alături de noi. Tuturor celor care doresc să fie aproape de USL le cerem să treacă pe la sediul nostru, unde vor primi bannere pe care vor putea să le afișeze pe balcoane”, spune dr. Coica.

În luarea de cuvânt, Adrian Ștef a declarat că ”suntem o echipă și am pornit împreună pentru sătmăreni. Știm că sătmărenii doresc schimbarea. Avem proiecte foarte multe atât pentru municipiul cât și pentru județul Satu Mare. Unele dintre proiecte, cele bune, vor fi continuate iar altele urmează a fi demarate în lunile următoare. Sunt multe probleme începând de la infrastructura rutieră, în sănătate, învățământ, etc. Însă proiectele noastre, țintite pe fiecare domeniu în parte vizează o dezvoltare echilibrată a județului. Împreună cu dr. Dorel Coica, viitorul primar al municipiului Satu Mare dorim să-i reprezentăm pe toți locuitorii orașului și județului indiferent de etnie. Vom oferi și asigura o administrație corectă îndreptată către toți locuitorii județului Satu Mare. Acest model al USL de la Satu Mare în care am pornit cu candidați comuni în localitățile din județ vrea să demonstreze unitatea acestui proiect”.
”Dorim reinstalarea demnității, a legalității și a credibilității în instituțiile statului și pentru acest lucru era nevoie de efortul a două formațiuni politice mari. Nu suntem începători în ale politicii, nici noi, cei de la PNL și nici PSD-ul. Și mai vreau să vă spun un lucru: cele două partide au adunat oameni cu experiență în administrație, justiție, economie, sănătate, etc., oameni educați și de o valoare incontestabilă”, a declarat acad. Dr. Virgil Enătescu.

În luarea de cuvânt, Ioan Pop invită toți sătmărenii să aibă încredere în oamenii și proiectele propuse de USL. ”E inadmisibil ca județul și orașul Satu Mare să fie confundat la nivel central cu județul Maramureș și municipiul Baia Mare. Dar pentru ca să nu se mai întâmple acest lucru trebuie să muncim mult și să asigurăm o infrastructură dezvoltată. Dar pentru a reuși vă invităm alături de noi deoarece proiectele pe care le propunem sunt menite să aducă bunăstare și siguranță pentru locuitorii acestui oraș și județ”, a declarat Pop.

Un Comentariu la "Dr. Dorel Coica: ”Vrem o campanie cinstită, civilizată și europeană”"

  1. tincu   12 mai 2012 at 12:59 am

    iti cam tremura gacii , daca vrei campanie curata, asa-i? ies la lumina si contractele tale, ai rabdare!

    Răspunde

Scrie un comentariu