PDL Satu Mare şi-a lansat candidaţii


În prezenţa secretarului general Ioan Oltean şi a unei săli arhipline, PDL Satu Mare şi-a lansat candidaţii pentru alegerile locale din luna iunie a.c. Evenimentul, care a avut loc joi, 10 mai, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor, l-a avut ca maestru de ceremonii pe deputatul Ioan Holdiş.

Lansarea candidaţilor a început în acordurile imnului PDL, “Verde-nrourat”, după care deputatul Ioan Holdiş s-a adresat celor prezenţi, subliniind faptul că lupta electorală care începe va fi dură, deoarece “adversarii sunt puternici şi vor apela la mârşăvii. De aceea, PDL-iştii trebuie să fie uniţi pentru ca după alegerile de la toamnă să ajungă din nou la putere”.

Secretarul general Ioan Oltean şi-a început discursul recunoscând că PDL se află într-un moment de mare dficultate, deoarece, perioada de guvernare de doi ani şi jumătate, când a fost realizată cea mai profundă reformă, a fost dominată de lupta pe care partidul a fost nevoit s-o poarte cu mass media şi o opoziţie ostile. Ioan Oltean şi-a continuat discursul arătând acuzator înspre Victor Ponta care, “deşi s-a lăudat că a instalat cel mai corect şi cinstit guvern, acesta s-a dovedit a fi alcătuit din plagiatori, incompatibili cu funcţiile deţinute şi certaţi cu legea, un guvern care şi-a demonstrat incompetenţa şi impotenţa. Hrăpăreţ, lacom şi nesătul, acesta este guvernul aflat acum la cârma României şi o să vedeţi că se va ajunge ca acest popor să-l dorească pe Emil Boc. Este adevărat că reforma noastră ne-a adus o diminuare substanţială de imagine şi a numărului de membri, dar aceste dificultăţi va trebui să le depăşim împreună. Suntem un partid al bunului simţ şi al binelui şi suntem mai buni decât toţi ceilalţi” – a declarat Ioan Oltean.

După discursul secretarului general al PDL, deputatul Ioan Holdiş i-a prezentat pe rând pe cei 53 de candidaţi la funcţiile de primar, unii absenţi din motive de afaceri sau sănătate. Ultimul prezentat a fost Nicolae Şuta, candidatul pentru Primăria Satu Mare. Acesta a subliniat că vrea şi poate să transforme Satu Mare într-un oraş european, iar apoi a prezentat echipa propusă pentru consilierii municipali.

După prezentarea candidaţilor pentru primării, a fost prezentat şi candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Radu Giurcă. Pe parcursul festivităţii de lansare a candidaţilor, atmosfera a fost întreţinută de interpretul de muzică populară Petrică Mureşan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.