Festivitatea de închidere de an pentru studenţii Facultăţii de Administraţie Publică


Pentru un număr de 100 de studenţi ai Facultăţii de Administraţie Publică din cadrul Extensiei sătmărene a Universităţii Babeş-Bolyai Cluj Napoca, astăzi, 10 mai, a fost “ultimul sunet de clopoţel”. Festivitatea de închidere de an a avut loc în sala mare de şedinţe a Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare.

Evenimentul a început cu un moment solemn, când studenţii împreună cu coordonatorul de an, Octvian Apan, au urcat scările Palatului Administrativ mergând până în sala unde a avut loc festivitatea intonând “Gaudeamus Igitur”.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele şi vicepreşedintele CJ Satu Mare, Csehi Arpad şi Adrian Ştef, primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes dar şi coordonatorul de an al liniei române din cadrul facultăţii, lectorul universitar Octavain Apan.

În luările de cuvânt, oficialităţile au felicitat studenţii pentru efortul depus urându-le ca în viitor să-şi folosească într-un mod cât mai profesionist cunoştinţele acumulate în cei trei ani de studiu.

Apoi, au fost distinşi şefii de promoţie ai celor trei linii de studii din cadrul facultăţii şi anume: Georgiana Moroz (linia română), Asztalnok Istvan (linia maghiară) şi Matecsa Elemer (linia învăţământ la distanţă). După acest moment şefii de promoţie au susţinut câte o prelegere în faţa foştilor profesori şi ai colegilor de facultate punând accent pe însemnătatea cunoştiinţelor pe care le-au acumulat în anii de studiu pentrcuţi pe băncile facultăţii sătmărene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.