”9 Mai, Ziua Europei”

Biblioteca Județeană Satu Mare organizează miercuri, 9 mai, cu începere de la ora 12.00, dezbaterea cu tema ”9 Mai, Ziua Europei”, la Sala de lectură ”Gheorghe Bulgăr”.

Manifestarea se desfășoară în parteneriat cu elevii clasei a XII-a F, coordonați de prof. Adrian Havrincea, de la Colegiul Național ”Ioan Slavici”. Cu acest prilej, biblioteca sătmăreană inaugurează un punct de informare în legătură cu Uniunea Europeană. „Inaugurarea acestui punct de informare reprezintă primul pas din aplicarea planului de diversificare și dezvoltare a serviciilor pentru public. În curând, sperăm să-l transformăm într-un serviciu de sine stătător, obiectiv cuprins în planul managerial al conducerii instituției„ a declarat Ioan Mircea Ardelean, directorul Bibliotecii Județene Satu Mare.

În cadrul dezbaterii vor fi supuse spre atenție următoarele puncte: ”9 Mai, Ziua Europei – o cronologie a constituirii Uniunii Europene”, prezentare realizată de bibliotecarul Mircea Pîrlea, și ”Instituțiile Uniunii Europene: prezentare, rolul și activitatea lor”, material realizat de elevii Colegiului Național ”Ioan Slavici”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.