Sondajele arată că dr. Dorel Coica va câștiga detașat alegerile din iunie

Potrivit rezultatelor unui sondaj de opinie efectuat la Satu Mare de INFO mass, candidatul USL pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica este pe primul loc cu 48,2% de vreme ce candidatul UDMR, Iuliu Ilyes ar întruni doar 34,7 % din intențiile de vot al sătmărenilor. Sondajul a fost efectuat în perioada 7 martie – 3 aprilie.

Din același studiu reiese faptul că PSD ar obține 31,7% din intențiile de vot al alegătorilor, UDMR 30,8%, PP-DD 10,4% iar PNL 9,3%. Rezultatele sondajului au fost prezentate de candidatul independent pentru Consiliul Local (CL) Satu Mare, Adam Boer, în cadrul unei conferințe de presă organizate astăzi, 7 mai, la Camera Meșteșugarilor de pe strada Fragilor.

Potrivit celor intervievați reiese că 68% consideră că starea deplorabilă a drumurilor constituie cea mai arzătoare problemă a municipalității iar aproximativ 50% sunt de părere că banii publici nu sunt administrați în mod corespunzător. Cu privire la curățenie, 63% dintre sătmăreni au afirmat că în oraș ar trebui să fie mai multe firme de salubrizare concurente, 17% consideră că serviciul de salubrizare ar trebui preluat de către municipalitate și 20% sunt de părere că trebuie păstrat monopolul unei singure firme private în acest domeniu.

De asemenea, 75% dintre cei intervievați consideră că fațadele clădirilor sunt într-o stare proastă iar în ceea ce privește Hotelul ”Dacia”, 46 dintre cei întrebați sunt de părere că imobilul ar trebui preluat de municipalitate.
În cadrul aceleiași conferințe de presă, Adam Boer și-a prezentat candidatura pentru CL Satu Mare recunoscând însă că va fi foarte greu să adune mai bine de 2.000 de voturi pentru a face parte din viitorul legislativ local.

19 Comentarii la "Sondajele arată că dr. Dorel Coica va câștiga detașat alegerile din iunie"

 1. Grigore   7 mai 2012 at 7:45 pm

  sondajul acesta e fals de la inceput pana la sfarsit. conform sondajului PP DD este in fata PNL ului in intentiile de vot? glume, glume si iar glume. nu zi ca dl Coica n-ar fi pe primul loc. dar dinstanta dintre PSD si PNL nu e adevarata

  Răspunde
 2. vasile   7 mai 2012 at 9:59 pm

  sondajele de opinie se realizează în termen de 2 – 3 zile, pe un eşantion de 1.084 persoane, şi nu în decurs de o lună. USL avem la ora actuală şi nu separat PSD şi PNL. dezinformare totală.

  Răspunde
 3. pufoshenie   8 mai 2012 at 2:55 pm

  :)))))…SI MARMOTA CE FACEA ??????????

  Răspunde
 4. Gigi   8 mai 2012 at 3:12 pm

  sondaje mincinoase facute la comanda politica, hai sa fim seriosi. de ce nu a castigat Coica pana acum? nici macar nu e satmarean de-al nostru. avem nevoie de unul dintre noi, nu de un sudist penal.

  Răspunde
 5. dudu   8 mai 2012 at 6:21 pm

  gigi cred ca tu nici nu sti ce inseamna cuvantul penal, sau esti dezinformat in totalitate in ceea ce-l priveste pe Coica care nu a fost pus sub nici o acuzare niciodata, asa ca decat sa-i faci pe alti penali mai bine te-ai uita in ograda proprie, aia cu nuante portocalii si sa vezi acolo penali si penale

  Răspunde
 6. iuliu   8 mai 2012 at 6:22 pm

  trecutul ne arata ca cei mai buni primari sunt aceia care nu sunt nascuti in orasul pe care il conduc

  Răspunde
 7. marius   8 mai 2012 at 6:57 pm

  primar sigur nu va fi domnul Coica….prea destramati sunt romanii

  Răspunde
 8. Dariana   8 mai 2012 at 7:03 pm

  Cine a facut sondajul acesta, Coica? Asa ar fi de inteles aceste rezultate. Eu totusi as sustine un satmarean, mi se pare ca ar fi mai implicat in problemele locale si mult mai dedicat.

  Răspunde
 9. ana   8 mai 2012 at 9:57 pm

  @dariana….ilyes e din Satu Mare ti se pare dedicat intereselor cetatenilor satmareni?

  Răspunde
 10. B.A.L.   9 mai 2012 at 1:07 am

  SONDAJU E FOARTE CORECT,UNORA LI GREU SA CREADA CA A SOSIT MOMENTU SA CASTIGE SI ALTI.

  Răspunde
 11. Alin   9 mai 2012 at 1:24 am

  nu cinteaza ca nu e satmarean. Conteaza ca poate face ceva pentru satmar!

  Răspunde
 12. here   9 mai 2012 at 11:36 am

  Ar trbui un primar roman care ss face ceva pentru oras..!!

  Răspunde
 13. Mihai Moldovan   9 mai 2012 at 12:12 pm

  E foarte bine si m-as bucura sa fie chiar asa, astfel sa castige Dr. Coica alegerile pentru Primaria Satu Mare. Bafta Dorel Coica!

  Răspunde
 14. dacian   9 mai 2012 at 12:34 pm

  Dorel Coica se evidentiaza prin prea mult si este singurul candidat viabil ptr primaria Satu Mare.Mult scces Dl Dr….Votati USL!

  Răspunde
  • sereny   9 mai 2012 at 1:51 pm

   Acest sondaj a fost comandat de catre Adam Boer. D-ul Boer in timpul lui Ceausescu a fugit din tara in Germania ,unde a dat faliment si dupa revolutie sa reiantors . Dupa reintoarcere imediat a vrut sa fie primar,a inceput sa critice pe cei care au ramas in tara si au lucrat si in conditii grele.A declarat ca el va fi sprijinit in obtinerea functiei de primar de mai multe formatiuni politice.insa nu este sprijinit nici de FDG unde este membru..Daca studiem activitatea lui pe internet ne dam sema ca este un incapabil.

   Pun intrebarea cine l-a pus sa prezinte rezultatul sondajului?

   Răspunde
 15. vlad   9 mai 2012 at 1:22 pm

  DOAMNE AJUTA!!!

  Răspunde
 16. catalin   9 mai 2012 at 1:23 pm

  SPERAM SA SE SCHIMBE IN SFARSIT CEVA SI IN ORASUL NOSTRU. MULT SUCCES NOULUI PRIMAR DR COICA

  Răspunde
 17. pereny   9 mai 2012 at 3:22 pm

  Ma sereny! tTu ai dreptate.Ce cauta Boer sa anunte rezultatul sondajului.Pe noi ,pe toti satmarenii ne intereseaza sa avem un primar care face ceva pentru acest oras.Nu dorim nici consilieri filozofi ca boer,care a fost expulzat din Germania.

  Dorim un colectiv ambitiosi care sunt cu trup si suflet pentru acest oras si vor sa se afirme. De filozofi sunem satui.

  Răspunde
 18. mia   9 mai 2012 at 6:13 pm

  sondajul arata realitatea din oras si din judet.arata ca lumea s-a saturat de minciuni si promisiuni desarte . vor oameni care au confirmat si si-au tinut promisiunile.bafta d-le dr.Coica.bafta USL

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.