A început distracţia de Zilele comunei Odoreu

Începând de astăzi, 5 mai şi până duminică târziu în noapte, odorenii sărbătoresc cea de-a VIII-a ediţie a „Zilelor comunei”. Deschiderea festivă a evenimentului a avut loc la ora 12.00, în faţa Primăriei din localitate în prezenţa oficialităţilor de la nivel judeţean.

Astfel, la sărbătoarea odorenilor au fost prezenţi prefectul judeţului Satu Mare, Cristian Sasu, candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, deputatul PNL, Viorel Buda, deputatul PD-L de Satu Mare, Ioan Holdiş însoţit de staff-ul partidului, directori de instituţii, etc.

În luarea de cuvânt primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, a înşirat o parte din realizările celor trei mandate de când ţine în mână frâiele localităţii, axându-se în principal pe proiectele majore precum: introducerea şi extinderea reţelei de gaz în comună, lucrările de canalizare, reabilitarea Căminului Cultural din centrul localităţii, lucrările de extindere a reţelei de apă, lucrările de asfaltare care sunt în derulare şi în momentul de faţă, etc. „Echipa aflată conducerea Primăriei este o echipă profesionistă şi pregătită să treacă peste orice obstacole. Şi să nu credeţi că nu am avut greutăţi. Am avut parte de obstacole pe care le-am trecut şi în faţa cărora alţii ar fi renunţat”, a declarat primarul comunei.

Despre implementarea unor proiecte pe termen lung la nivelul comunei Odoreu, au vorbit atât viceprimarul localităţii, Marcel Nyiki cât şi consilierul social-democrat, Szabo Levente.

După deschiderea oficială a „Zilelor comunei Odoreu”, oficialităţile prezente dar şi locuitorii comunei au fost invitate să participe la vernisajele a două expoziţii şi anume, una de măşti veneţiene iar cea de-a doua de fotografii cu temă etnografică, lucrări care pot fi admirate în incinta Primăriei.

La ora 14.00, edilul-şef al localităţii „a dat liber” distracţiei la cea de-a VIII-a ediţie a „Zilelor comunei” direct de pe scena amplasată în curtea şcolii. Primii care au urcat pe scenă au fost majoretele iar apoi preşcolarii şi elevii din localitate încântând spectatorii cu diverse programe artistice.

Tot în cursul acestei zile au mai concertat soliştii şi trupele locale: Nelu Tarţa, Atrix, Lyra, etc. Programul artistic al zilei de astăzi va culmina cu concertul trupei Republik din Ungaria.

Distracţia continuă şi duminică cu un concurs gastronomic dar şi o serie de programe artistice, iar de la ora 22.30 este aşteptată trupa Holograf. Zilele comunei Odoreu vor lua sfârşit cu tradiţionalul joc de artificii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.