UDMR Satu Mare şi-a lansat oficial candidaţii pentru alegerile locale


În prezenţa preşedintelui Kelemen Hunor, UDMR Satu Mare şi-a lansat oficial candidaţii pentru alegerile locale din luna iunie. Lansarea a avut loc vineri, 4 mai, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor cu participarea candidatului pentru Consiliul Judeţean – Csehi Arpad, a celor 42 de candidaţi la primăriile din judeţ – între care Iuliu Ilyes – pentru Primăria Satu Mare, Kovacs Eugen . pentru Primăria Carei, respectiv Veron Andrei – pentru Primăria Tăşnad, şi a candidaţilor pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Satu Mare.

Discursurile de început, referitoare la realizările UDMR în ultimii patru ani, precum şi îndemnul Să continuăm împreună, care este de altfel şi sloganul electoral al UDMR pentru alegerile din luna iunie, au fost rostite de Csehi Arpad, Iuliu Ilyes şi Kelemen Hunor, preşedintele UDMR.

În continuare, Kelemen Hunor a vorbit despre Csehi Arpad şi Iuliu Ilyes, candidaţii la Consiliul Judeţean şi Primăria Satu Mare, şi i-a prezentat pe candidaţii la primăriile din judeţ. Ulterior, Csehi Arpad şi Iuliu Ilyes şi-au prezentat pe rând candidaţii pentru Consiliile Judeţean şi Local.

Evenimentul de lansare oficială a candidaţilor UDMR a inclus şi două momente aparte. Este vorba despre înmânarea unor diplome şi cadouri (câte un ceas cu sigla UDMR) pentru primarii Tempfi Mihaly din Pir şi Heinrich Mihaly din Foieni, care nu s-au înscris pentru o nouă candidatură, respectiv înmânarea de eşarfe cu sigla UDMR tuturor candidaţilor înscrişi pentru alegerile locale din luna iunie.

Festivitatea de lansare oficială a candidaţilor UDMR Satu Mare s-a încheiat cu un spectacol susţinut de artiştii Teatrului Maghiar de Operetă din Cluij Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.