Ziua Mondială a Libertăţii Presei sărbătorită la Adrian Ștef acasă


A devenit deja o tradiţie la Satu Mare ca la data de 3 mai, de Ziua Mondială a Libertăţii Presei, ziariştii să fie invitaţi şi sărbătoriţi acasă la vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare şi candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al aceleiaşi instituţii, Adrian Ştef. Ziua Mondială a Libertăţii Presei a fost sărbătorită în lume pentru prima dată în data de 3 mai 1991, la iniţiativa organizaţiei „Reporteri fără frontiere”.

Astăzi, ziariştii din Satu Mare au fost aşteptaţi de stăpâna casei, Ramona Ştef, cu o masă plină de bunătăţi. La puţin timp după sosirea ziariştilor a venit şi candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica dar şi gazda jurnaliştilor, Adrian Ştef. Întrebat despre rolul presei în societate, Ştef ne-a declarat că „presa are un rol extrem de important deoarece noi comunicăm cu cetăţenii prin intermediul presei. Sunteţi un liant important deoarece voi sunteţi cei care transmiteţi mai departe mesajele noastre, cetăţenilor. Dacă ar fi să acord o notă presei sătmărene eu v-aş da nota 10. Un om politic trebuie să primească atât felicitările ziariştilor dacă are realizări cât şi criticile acestora în condiţiile în care greşeşte. Cei care nu acceptă acest lucru nu au ce căuta în politică. Dacă nu mă înşel acesta este al patrulea an consecutiv în care, de Ziua Mondială a Libertăţii Presei, invit ziariştii la mine acasă. Deci nu am lansat această invitaţie doar în acest an electoral”.

Şi dr. Dorel Coica a acordat nota maximă presei sătmărene „pentru modul în care oglindiţi realitatea. Sunteţi echidistanţi aşa cum trebuie să fie un bun ziarist. Atât eu cât şi Adrian Ştef putem să afirmăm că am colaborat şi colaborăm extrem de bine cu presa sătmăreană”.

La eveniment au mai fost prezenţi preşedintele şi vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei a PNL Satu Mare, Dorina Grunfeld respectiv Anna-Maria Maruşca, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PNL, Marcela Papici şi Aurelia Vulciu, membră în Biroul Permanent Naţional al Femeilor Liberale.

8 Comentarii la "Ziua Mondială a Libertăţii Presei sărbătorită la Adrian Ștef acasă"

 1. marius   4 mai 2012 at 4:58 am

  Foarte buna si de apreciat actiunea! O SINGURA INTREBARE: UNDE SUNT ZIARISTII?

  Răspunde
 2. xxx   4 mai 2012 at 12:38 pm

  CE DRAGUT, IMI PLACE.

  Răspunde
 3. ioana   4 mai 2012 at 12:47 pm

  @marius…..ziaristii faceau poze:)

  Răspunde
 4. Adriana.B.   4 mai 2012 at 1:30 pm

  Foarte frumos si bine organizat evenimentul.

  Răspunde
 5. LOLO   4 mai 2012 at 4:03 pm

  INCA O DOVADA CUM ISI VAND ZIARISTII „COLOANA VERTEBRALA„ PENTRU UN CAPAT DE CARNATI SI O MASLINA.

  Răspunde
 6. Istvan the great   4 mai 2012 at 5:29 pm

  A gatit doamna Stef pentru toata lumea sau a folosit fonduri europene pentru serviciul de catering …. ????

  Răspunde
 7. Marius   4 mai 2012 at 6:23 pm

  Ar trebui sa va invite la Viile Satu Mare unde Stef si Silaghi isi fac pensiuni agroturistice. Bineinteles ca e pe numele celor doua sotii.

  Răspunde
 8. victor   4 mai 2012 at 7:32 pm

  insusi dumnealui in persoana gatit, doamna este inca suparata din cauza roscatei

  Răspunde

Scrie un comentariu