Începe „Duelul Titanilor” în finala Diviziei A la baschet feminin

Primele două meciuri din cadrul finalei Diviziei A la baschet feminin se vor disputa joi, 3 şi vineri, 4 mai, la Târgovişte, de la ora 19.00. Următoarele două partide vor avea loc (după caz) la Satu Mare în 10 şi 11 mai. Finala campionatului se va disputa după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”.

CSM-ul se va duela cu o echipă care în sezonul regulat a reuşit să se impună în ambele meciuri în faţa fetelor antrenate de Dan Fleşeriu. Astfel, la Târgovişte meciul s-a terminat cu scorul de 60 la 51 în favoarea gazdelor. Eşecul echipei noastre s-a repetat apoi la Satu Mare unde CSM-ul a pierdut cu scorul de 68 la 69.

Mai trebuie spus că în urma accidentării suferite sâmbătă, 28 aprilie, în ultimul meci al semifinalelor campionatului disputat în compania ICIM-ului, Claudia Pop nu va juca în finala cu Târgovişte. Baschetbalista CSM-ului s-a accidentat chiar în primul minut al meciului suferind o ruptură de ligament încrucişat interior ceea ce necesită o perioadă de recuperare de cel puţin 6 luni de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.