Guvernul Victor Ponta – USL: victorie și responsabilitate


”Căderea Guvernului Ungureanu este victoria reală a celor care au solicitat în protestele de la începutul acestuia an schimbarea puterii și schimbarea stilului de guvernare” a declarat astăzi, 3 mai, liderul tinerilor social-democrați sătmăreni, Ciprian Ardelean, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul PSD Satu Mare. De asemenea, Ardelean salută numirea lui Ovidiu Silaghi în Cabinetul Ponta ”într-un Minister extrem de important și anume, Ministerul Transporturilor”.

La întâlnirea cu presa, alături de liderul TSD Satu Mare au mai fost prezenți și președintele Organizației Municipale a TSD Satu Mare, Manuela Rogoz, candidatul pe lista consilierilor locali din partea USL în comuna Păulești, Cătălin Groza și consilierul local din Negrești Oaș, Lucian Homorozan.

Potrivit celor declarate de Ardelean, căderea Guvernului Ungureanu este victoria USL, care a dovedit unitate de fier în ciuda tuturor manipulărilor pe care PD-L a încercat încă de la formarea Uniunii Social Liberale. ”Noi credem că USL este pregătită să preia guvernarea în România. Suntem pregătiți cu un nou program. Suntem pregătiți să câștigăm alegerile. Suntem pregătiți să începem un nou capitol pentru România. Este vremea responsabilității și seriozității. Vom avea o discuție responsabilă cu grupurile parlamentare, pentru a avea o majoritate clară. Sper că parlamentul să țină cont de ceea ce vor oamenii. Dacă nu, USL este gata pentru alegeri anticipate”, a declarat Ardelean. În continuare liderul TSD a dat citire principalelor obiective pe care le are noul Guvern. Este vorba despre: schimbarea radicală în modul de guvernare, repararea inechităților și măsurilor care au provocat dezechilibre sociale, viziune economică și fiscală care să asigure stabilitate și un cadru clar pentru creșterea economică crearea de locuri de muncă, funcționarea depolitizată a administrației publice, toleranță zero față de corupție și clientelism în structurile guvernamentale și alegeri democratice și corecte.

În a doua parte a conferinței de presă Manuela Rogoz a vorbit despre ” Back to work” (Înapoi al muncă), noul concept pe care USL dorește să îl promoveze în lunile care urmează. ”Vrem să scăpăm de metehnele lăsate în urmă de Guvernul PD-L, în care nu conta ce pregătire ai, singura condiție pentru a ocupa o funcție era carnetul de partid. Vorbim despre un partid în care nu există autoritate și responsabilitate. Oamenii trebuiau doar să știe de frica lui Băsescu și a Elenei Udrea. S-a furat generalizat până în ultima zi. Să nu uităm de privatizările ascunse, de contractele clientelare, etc.”, a declarat Rogoz.

8 Comentarii la "Guvernul Victor Ponta – USL: victorie și responsabilitate"

 1. Mihai Moldovan   4 mai 2012 at 10:49 am

  Felicitari USL-ului pentru unitatea de care au dat dovada in aceste ultime luni si sa dea Domnul sa scoata tara asta din mocirla in care a afundat-o vechea guvernare. Inca o data, felicitari USL!

  Răspunde
 2. anca   4 mai 2012 at 11:42 am

  se pare ca cei din USL sunt singurii care au luptat ca sa ajunga tara cu un guvern al d-lui Ponta! Dupa fapte urmeaza rasplatele!…Ma bucur ca tinerii sunt hotarati sa lupte in continuare ptr drepturile lor, sipentru un trai mai bun. E bine ca organizatia TSD Satu Mare s-=a remarcat intr-un mod placut si asta e bine ptr municipiu Satu Mare. Felicitari TSD si mult succes in alegeri. Noroc USL!!

  Răspunde
 3. ana   4 mai 2012 at 11:44 am

  Felicitari USL, tineti-o tot asa.

  Răspunde
 4. vlad   4 mai 2012 at 12:17 pm

  felicitari si succes!!!

  Răspunde
 5. xxx   4 mai 2012 at 1:10 pm

  Este vremea responsabilității și seriozității. guvernul Ponta indeplineste aceste doua calitati.MULT SUCCES USL

  Răspunde
 6. Adriana.B.   4 mai 2012 at 1:36 pm

  Sunteti cei mai tari, USL poate sa construiasca un viitor pt.fiecare tanar al acestei tari.TSD-felicitariiiiiiiiiii.

  Răspunde
 7. Maria   4 mai 2012 at 2:00 pm

  E placut sa vezi tineri carora le pasa si se implica.Bravo TSD!

  Răspunde
 8. cici   5 mai 2012 at 12:23 am

  bai, nu va plictiseste sa va impaunati in comentarii? Guvernul USL-falsificatori si penali !!

  Răspunde

Scrie un comentariu