Centru social de cartier, în Micro 14


Primarul Iuliu Ilyes a participat joi, 3 mai, la recepţia de finalizare a lucrărilor la obiectivul de investiţii privind amenajare unui centru tehnic electoral, respectiv centru social de cartier, situat pe aleea Jiului în cartierul Micro 14.

Lucrările au început în 16 august anul trecut, după care, în intervalul 23 ianuarie – 2 aprilie a.c., au fost sistate. Ulterior, finalizarea acestora a avut loc în a doua jumătate a lunii aprilie.
Scopul executării acestor lucrări a fost amenajarea în imobilul în care a funcţionat o centrală termică, a unui social de cartier, spaţiul reabilitat fiind exploatat în prezent drept centru tehnic electoral pentru alegerile locale care vor avea loc în luna iunie.

Lucrările au constat în reabilitarea şi recompartimentarea clădirii fostei centrale termice, amenajarea incintei şi dotarea cu instalaţii sanitare, electrice, de gaze şi încălzire centrală, în vederea transformării acesteia în centru tehnic electoral, centru social de cartier şi centru de instruire a asociaţiilor de locatari.

Valoarea lucrărilor executate este de 535.804 lei, inclusiv TVA, iar perioada de garanţie este de 24 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.