Mihai Ciorcaș este noul președinte al Secției Penale a Tribunalului Satu Mare

Începând cu data de 24 aprilie 2012, judecătorul Mihai Ciorcaș este noul președinte al Secției Penale a Tribunalului Satu Mare. Potrivit hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii, Ciorcaș a fost numit în această funcție pe o perioadă de 3 ani.

Funcția de președinte a Secției Penale a rămas vacantă ca urmare a expirării mandatului judecătoarei Laura Micle.
Mihai Ciorcaș a urmat cursurile Facultății de Științe Juridice din cadrul Universității Oradea. După absolvirea facultății în anul 1999, a promovat examenul de admitere a Institutului Național al Magistraturii apoi, în anul următor (2000) și-a început activitatea ca și procuror stagiar în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare până în anul 2002 când a fost numit în funcția de judecător la Judecătoria Satu Mare ca urmare a promovării examenului de definitivat.

Din anul 2004 a promovat ca judecător la Tribunalul Satu Mare unde a funcționat doar în cadrul Secției Penale. În perioada 2007-2009 a fost detașat în cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, ocupând în această perioadă funcția de director al Penitenciarului Satu Mare.

Din 2009 este judecător în cadrul Tribunalului Satu Mare, iar de la data de 24 aprilie 2012, ocupă funcția de președinte al Secției Penale a instituției.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.