Let’s do it Romania, let’s bike it Satu Mare!

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 12 mai!

Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare înscrie-te pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro.

In 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let`s Do It World! Peste 100 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

In Satu Mare , Ziua de Curatenie se va derula pe intreg teritoriul judetului prin implicarea primariilor insa zonele propuse care vor fi curatate de voluntarii care locuiesc in oras si doresc sa se implice la curatarea lor sunt : Zona Vetis, Satmarel,Padurea Noroieni, Padurea Nucilor, Malurile Somesului, barajul Calinesti Oas, Madaras, si Padurea Sacaseni.Aceste zone vor fi monitorizate ulterior pana la finalul anului.Cei care doresc sa isi aloce zonele pentru data de 12 mai sunt rugati sa contacteze organizatorii sau sa vina direct pe platou in P-ta 25 octombrie pentru a fi repartizat intr-o echipa. Se recomanda ca participantii care detin mijloace de transport personal sa le utilizeze in ziua respectiva.Echipa organizatoare va incerca sa puna la dispozitie transport pentru zonele apropiate de localitatea Satu Mare in masura posibilitatilor.Pentru inscrieri satmarenii sunt asteptati deja sa isi aloce zonele.

Let’s bike it

In sprijinul acestei campanii, echipa LDIR Satu Mare organizeaza Duminica 6 mai 2012 evenimentul denumit “Let’s bike it!” in cadrul caruia satmarenii sunt invitati sa faca o plimbare alaturi de voluntarii echipei cu bicicletele. Pornirea se va face din Piata 25 Octombrie la ora 11:00.

Traseul stabilit este pe raza localitatilor Amati, Ruseni, Padurea Cionchesti si intoarcere in Satu Mare pe acelasi traseu. Optional putem continua traseul prin Tatarasti intoarcerea fiind prin Viile Satu Mare si Cionchesti. In Padurea Cionchesti se vor desfasura cateva jocuri interactive care au scopul de a imbunatati capacitatile organizatorice, abilitatile sociale , spiritul de echipa, si nu in ultimul rand deschiderea tinerilor catre voluntariat. Organizatorii evenimentului recomanda participantilor sa isi aduca mancare si apa de acasa si buna dispozitie la pachet

Pentru mai multe informații legate de inscriere la Ziua de Curatenie persoanele de contact sunt:
Bianca Durkovics:
Telefon: 0732 155 442, 0743 898 889, 0361 428 100
Email: satu-mare@letsdoitromania.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.