Reprezentanţii PNDC au depus lista de candidaţi pentru Consiliul Local Satu Mare


Liderii Partidului Naţional Democrat Creştin (PNDC) Satu Mare au depus astăzi, 30 aprilie, la Biroul Electoral de Circumscripţie lista de candidaţi pentru Consiliul Local Satu Mare. Echipa a fost formată din Darius Bor, preşedintele filialei judeţene a PNDC Satu Mare, dr. Mircea Muncean, Szilvester Zsolt, Merkli Istvan, Dan Cojoc.

„Candidaţii PNDC sunt oameni profesionişti, întreprinzători care au demonstrat că pot obţine rezultate şi în afara politicii. Pentru că sătmărenii nu au de ales în 2012 vrem să le dăm alternativa unor oameni oneşti, care s-au strâns într-o echipă de oameni independenţi. Suntem independenţi de sistemul actual, de grupurile de interese care au controlat puterea în oraş şi judeţ. PNDC Satu Mare e un partid cu nişte valori corecte: muncă, onoare, spirit naţional şi democratic, care dă şansa unor oameni cu profesii şi idei liberale să se afirme. Aşa poate începe orice proiect mai mare, de jos, de la firul ierbii. Poate PNDC va fi o surpriză aici în Satu Mare şi un exemplu pentru toată lumea”, a declarat Darius Bor.

Un Comentariu la "Reprezentanţii PNDC au depus lista de candidaţi pentru Consiliul Local Satu Mare"

  1. nu pot sa cred   1 mai 2012 at 4:06 pm

    Domnule doctor Muncean ce faceti? Va afisati cu un medic ratat cu probleme mari la mansarda? Si cu niste liberali ajunsi peste noapte crestin-nationalisti-democrati?

    De ce nu va pastrati prestigiul obtinut prin munca adevarata?

    Răspunde

Scrie un comentariu