Iuliu Ilyes şi-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal


Pentru alegerile locale din luna iunie a.c., Iuliu Ilyes, actualul primar al municipiului, şi-a depus luni, 30 aprilie, candidatura din partea UDMR pentru un nou mandat la Primăria Satu Mare. Odată cu depunerea candidaturii pentru funcţia de primar, la Biroul Electoral Municipal (BEM)Satu Mare au fost depuse şi listele pentru consilierii municipali din partea UDMR. Este vorba despre Kereskenyi Gabor, Magyar Lorand, Lang Ladislau, Nits Janos, Szocs Peter, Fogel Vasile, Maskulik Csaba, Butka Gergo, Kiss Ioszef, Leitner Istvan Attila, Nagy Szabolcs, Marc Ioan Adrian, Babos Tiberiu, Şuta Ştefan Grigore, Ressler Ştefan, Bura Maksay Ştefan, Babos Szilard Ioszef, Pataki Eniko, Adamko Istvan Csaba, Korda Zoltan, Koczinger Tiberiu, Csik Tiberiu, Bura Vasile Adalbert, Toth Paul Nicolae, Thoroczay Sandor Antal Gyula, Godri Bela Alpert, Stier Peter Gabriel şi Csehi Arpad Szabolcs.

Iuliu Ilyes a fost însoţit la BEM de Csehi Arpad, candidatul UDMR pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi preşedinte al Organizaţiei Judeţene a UDMR, viceprimarul Kereskenyi Gabor – preşedintele Organizaţiei Municipale a UDMR, precum şi de o parte din actualii consilieri, aflaţi pe listele depuse pentru un nou mandat.

Iuliu Ilyes a declarat că este nevoie de un Consiliu Local puternic la nivelul municipiului Satu Mare, care să-l sprijine şi să-l susţină pe primar, iar Kereskenyi Gabor a afirmat că e de dorit ca echipa de viitori consilieri să fie alcătuită din persoane cu ocupaţii cât mai variate, asemeni locuitorilor municipiului Satu Mare, astfel că pe listele UDMR se regăsesc, medici, ingineri, profesori, oameni de afaceri, etc.

8 Comentarii la "Iuliu Ilyes şi-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal"

 1. B.A.L.   1 mai 2012 at 2:05 am

  POTI DEPUNE CE VREI SI UNDE VREI CA NU TE MAI VOTEAZA NICI DRACU.

  Răspunde
 2. Tonny   1 mai 2012 at 10:48 am

  Gyuszike, stii tu piesa aia cantata de o trupa satmareana: "bye, bye, si imi vad de drum…" ? Oare de ce nu ai face si tu asa ceva? Oricum sansele tale sa mai iesi inca o data primar sunt foarte mici, asa ca nu-mi fac griji, vei pleca pana la urma…

  Răspunde
 3. Illa   1 mai 2012 at 11:20 am

  Domnule Ilyes ce ati facut pentru orasul nostru? Ne-ati maghiarizat cu totul. Ati pus cetatenii satmareni pe 2 flancuri, rusine domnule pentru ca ati uitat ca traiti in Romania si ati adus cetatenii maghiari sa ne faca drumurile, care dupa terminarea lucrarii rezista cat? 2 saptamani…ne-am saturat si nu vrem sa ne maghiarizam, vrem in tara noastra sa nu ne fie rusine de limba romaneasca

  Răspunde
 4. catalin   1 mai 2012 at 12:00 pm

  vom lupta sa nu mai castige gyussi, ca ne-a furat suficient

  Răspunde
 5. mitica   1 mai 2012 at 12:03 pm

  degeaba si-a depus gyusi candidatura ca nu-l mai vrem. e nevoie de schimbare!

  Răspunde
 6. ioana   1 mai 2012 at 1:01 pm

  degeamba nu-l vrem noi…ca il vreau ungurii, de aceea va castiga din nou la Satu Mare

  Răspunde
 7. Bogdan   1 mai 2012 at 9:47 pm

  Nu a furat destul? hai sa fim seriosi..

  Răspunde
 8. mia   1 mai 2012 at 11:59 pm

  deci serios, Gyusi tu ai impresia ca ai facut ceva pentru acest oras, de iti mai depui candidatura inca odata, nu am nimic personal cu nici unul de la UDMR,dar mai oameni buni, nu ati facut absolut nimic pentru oras in toti acesti ani, in care ati fost la carma lui, voua nu va este un pic rusine?

  Răspunde

Scrie un comentariu