Am bătut Aradul şi jucăm finala la baschet feminin !!!

E bătut în cuie! Jucăm finala Diviziei A la baschet feminin !!! Şi asta după ce elevele lui Dan Fleşeriu au învins astăzi, 28 aprilie, în cel de-al treilea meci al semifinalelor campionatului, arădencele de la ICIM cu scorul de 54 la 58.

Bătălia nu a fost tocmai uşoară deoarece, pentru a decide finalista a fost nevoie de o repriză suplimentară dar ce mai contează din moment ce am reuşit să învingem marea rivală, şi să ne adjudecăm locul în finala campionatului, unde ne vom duela cu Târgovişte, una dintre cele mai valoroase echipe de baschet feminin din România.

Stresul a fost destul de mare având în vedere miza jocului. La pauză, tabela de marcaj arăta scorul de 14 la 26, în favoarea sătmărencelor. În sfertul al treilea arădencele au reuşit să reducă diferenţa la 4 puncte (32 la 36). În ultimul sfert de joc arădencele au ieşit în avantaj (13-9) însă în ultimele secunde ale timpului regulamentar de joc, Whittington reuşeşte să recupereze mingea şi să marcheze readucând egalitatea pe tabela de marcaj: 45 la 45.

Şi cum socotelile nu erau nici pe departe încheiate, s-a mai jucat şi o repriză suplimentară. Mehmedic şi Rada Gurgiu reuşesc să arunce câte un coş fiecare încă din primele secunde ale reprizei. Cu toate că arădencele se ţineau scai după fetele noastre, cele două echipe mergând cap la cap, elevele lui Fleşeriu au reuşit să se distanţeze în ultimul minut de joc la două puncte de ICIM Arad prin coşul marcat de Pârău. Apoi, în ultimele secunde ale reprizei suplimentare, Mehmedic transformă două aruncări libere. Astfel, scor final ICIM Arad – CSM Satu Mare: 54 la 58.

Un Comentariu la "Am bătut Aradul şi jucăm finala la baschet feminin !!!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.