„USL are grijă de sănătatea ta!” în micro 17


Sătmărenii interesaţi de sănătatea lor au avut astăzi, 28 aprilie, posibilitatea să-şi determine tensiunea arterială dar şi nivelul de glicemie din sânge la cortul USL amplasat în Parcul UFO din Satu Mare. Acţiunea face parte din cadrul campaniei „USL are grijă de sănătatea ta!”, un demers care stârneşte un viu interes în rândul sătmărenilor.

În mijlocul oamenilor care au trecut pe la cortul USL, au fost prezenţi cei doi candidaţi ai Uniunii Social Liberale la funcţia de primar al municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica respectiv la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, preşedintele Organizaţiilor Judeţene şi Municipale de Femei a PSD, dr. Paula Mare şi Eugenia Ardelean, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PNL, Marcela Papici, dar şi alţi reprezentanţi ai USL Satu Mare.

„Prin această acţiune le-am demonstrat sătmărenilor că noi suntem constanţi şi ne ţinem de promisiuni. Am spus că la fiecare sfârşit de săptămână vom organiza asemenea acţiuni şi am arătat că suntem oameni de cuvânt”, a declarat dr. Dorel Coica.
Acţiunea continuă duminică, 29 aprilie, la intrarea în Micro 17.

7 Comentarii la "„USL are grijă de sănătatea ta!” în micro 17"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.